🔥İndirim Axess İlk başvuru 3500 TL üzeri 1000 TL chippara Totalde 10000 TL chippara

3 defa 1000 TL chip para verdi ama 4.
sefere vermedi kapandı mı aceba? 2 kere amazona 1 kerede hepsiburada ya bakiye yükledim. Sonrasında iki kere daha Hepsiburada'ya bakiye yükledim ama son iki tanesi gelmedi chip para olarak.
Düzeldi mi?

Nasıl başvurabiliriz kazancım yok ama param var biraz

Alıntıyı görüntüle

İsteğe bağlı 10 günlük vade de net 10 bin TL indirim nasıl alırız👇

1. 10 gün boyunca amazondan hergün 3500 TL'lik hediye kartı alıyoruz.
  2. 10 gün sonra telefon, ekran kartı vs. herhangi bir ihtiyacımızı görüyoruz.
  3. Totalde 35 bin TL harcamaya 10 bin TL chippara kazanıyoruz.
  4. Kazanılan chipparalar ile kredi kartı borcunuzu ödeyebiliyorsunuz.

Chip-para ile Öde

Amazon E-Hediye Kartı

Dipnot; Hediye kartı, satıcısı sadece amazon olan ürünlerde geçerlidir.
Kampanyanın bitmesine 3 gün kalmış, 10 gün boyunca değilde 3-3-4 veya hepsini tek günde alsak işe yaramaz mı bu dediklerin. İllaha her gün 1 tane 1 tane almak mı gerekiyor.

Kampanyanın bitmesine 3 gün kalmış, 10 gün boyunca değilde 3-3-4 veya hepsini tek günde alsak işe yaramaz mı bu dediklerin. İllaha her gün 1 tane 1 tane almak mı gerekiyor.
15 mart yazıyor

15 mart yazıyor
Juzdan uygulamasında 15 Şubat yazıyor.

1770843620792.webp

Düzeldi ustam gün de bir kere kazanma hakkı tanımlamışlar her gece saat 00.05 gibi hepsiburada bakiyesi yüklüyorum direk geliyor chip para 9k biriktirdim telefon almayı düşünüyorum chiplerle beraber.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hepsiburada'ya 3500 TL bakiye yükledin diyelim 1000 TL chip para geliyor. Amazon'a da 3500 hediye çeki yüklersen 1000 TL chip parada ordan gelir aynı gün içinde. İkiside farklı platform olduğu için şartları sağlıyor. Hata gidip başka platformda da alışveriş yaparsan ondanda gelir. Tabi sorumluluk sende bende bu şekilde tıkır tıkır işliyor.

Amazon hepsibay bakiye alımı Sonrasında o parayı nasıl çekip kullancaz ki bir yolu yok sadece altın alınır onda da fiyatlar uçmuş.

kampanyaya katılman için gereken süre o, kampanya 15 marta kadar devam ediyor

Ocakta kart başvurusu yapanlar için son gün 15 Şubat şubatta başvuru yapanlar için son gün 15 Mart

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,197,958
Üyeler
190,301
Son üye
Higgumaheff4
Geri