fenerlimühendis
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 1,140
Görmemişim hocam hemen güncelliyorum.Hangi kupon o bilemem ama hb de daha ucuz şuanda, o farklı satıcıda pahalıya geliyor
Alıntıyı görüntüle
Yaz günlerinde çok araçta tutmayın yinede hocamAraç kamerası için aldım park halindeyken çekmeye devam etsin diye gelince performance hakkında bilgilendiririm
Tamamdır hocam dikkat ederim uyarı için teşekkürlerYaz günlerinde çok araçta tutmayın yinede hocam
22.5w diye bir değer yok diye biliyorum hocam forumda birisinden gördüm.Bende bunun aynısından var fakat laptopu şarj etmeye çalıştığımda 15w güç çekiyor maximum. Birçok kablo denedim.
Kaçırılmaz fırsat değil bence22.5w diye bir değer yok diye biliyorum hocam forumda birisinden gördüm.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kaçırılmaz fırsat mı yoksa ortalama mı?
Hocam 2 ay önce spigenin 20k mah 30w olanını 1k ya almıştım gayet memnunum kutu içeriği de fena değildi kalitesini zaten bahsetmeye gerek yok fakat ağır. Aynı modeli değil fakat 10k mah olan versiyonu 700 civarındaydı en son o daha taşınılabilir.22.5w diye bir değer yok diye biliyorum hocam forumda birisinden gördüm.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kaçırılmaz fırsat mı yoksa ortalama mı?
10k olanı bende kullanıyorum cebe atmalık tam ideal ama yinede ağırlığı varHocam 2 ay önce spigenin 20k mah 30w olanını 1k ya almıştım gayet memnunum kutu içeriği de fena değildi kalitesini zaten bahsetmeye gerek yok fakat ağır. Aynı modeli değil fakat 10k mah olan versiyonu 700 civarındaydı en son o daha taşınılabilir.