çikolatalısını tattın mı, tat olarak nasıl? ramazan geliyor sahurda iyi gider şimdiDünkü mesajımdan sonra benden site ismini DM yoluyla alıp alışveriş yapan arkadaşlar deneyimlerini paylaşırsa herkes için fikir vermiş olur.
Ben 3 kilo 500 TL ve uzun zaman 4 kilosunu 600 TL den yaklaşık 1 sene alışveriş yaptım. 4 kilosu 700 olduktan sonra dün, site ismini arkadaşlara verirken 4 kilo 800 e çıktığını yeni gördüm.
4 Kiloluk kampanyada kilosunun 200 TL olması, piyasa şartlarına göre yine çok uygun olmasına rağmen, satıcıya dün WP tan yazdım.
Cevap olarak ;
"Merhaba, maalesef ki fıstık sürekli zamlanıyor bir ayda 2 kez zam gördü bizde istemiyoruz ancak piyasa da şu an fıstık kırımı yok bu nedenle çiftçi ve tüccar gelen zamları bahane ederek sürekli fiyat yükseltiyor maalesef ki bizde fiyata yansıtmak zorunda kalıyoruz üretici olarak. Şu an Osmaniye'de benzer firmalar 4 kiloyu 900 liradan satış yapıyor biz yine de en dipte tutmaya devam ediyoruz tüm gücümüzle yükseltmemeye gayret ediyoruz"
Alan/alacak olan arkadaşlar tadından dolayı hiç pişmanlık duymayacak, eminim ancak fiyatından dolayı yanlış bilgilendirme yaptığım için kusura bakmayın
Uzun zaman sadesini yediğim için ve genelde çok sevmediğim için tatlıyı, denedim, güzel ama sade olana bayıldım.çikolatalısını tattın mı, tat olarak nasıl? ramazan geliyor sahurda iyi gider şimdi
hocam peki fıstık ezmeli tarifler başlığı gelir mi :dUzun zaman sadesini yediğim için ve genelde çok sevmediğim için tatlıyı, denedim, güzel ama sade olana bayıldım.
Kakaolu olanı spordan sonra tatlı kaşığıyla yiyerek bitirdim, sadeyi kahvaltılarda![]()
Ekmeğe sürüp sürüp gömüyoruz vallahocam peki fıstık ezmeli tarifler başlığı gelir mi :d
Hocam genelde richnut alıyorum 1kg lık kutudan en ucuz aldığım zaman az önceki siparişimdi o da 1 kilosu 238 TL di. Kilosunu nasıl 150 TL den alıyorsunuz.Ben sana bi yer tavsiye edeyim, ballı,hurmalı,kakaolu ve sade çeşitleri var. Siparişini verdikten sonra taze çekim yapıp gönderiyor. Bayılırsın.
Ben 4 kilosunu 600 e alıyordum, 700 TL oldu yeni. Şu fiyatları görünce bedava
Konunun başında sipariş geçmişimi paylaşmıştım, ilk 3 kilo 500 TL olanı alıp denemiştim, beğenince hep 4 kilo 600 TL olanı aldım. Kilosu 150 TL ye geliyordu.Hocam genelde richnut alıyorum 1kg lık kutudan en ucuz aldığım zaman az önceki siparişimdi o da 1 kilosu 238 TL di. Kilosunu nasıl 150 TL den alıyorsunuz.
Tam siparişi verip foruma gireyim dedikten sonra bu konuyu görmem de tesadüfün böylesi
Konunun başında sipariş geçmişimi paylaşmıştım, ilk 3 kilo 500 TL olanı alıp denemiştim, beğenince hep 4 kilo 600 TL olanı aldım. Kilosu 150 TL ye geliyordu.
Arkadaşıma tattırınca ona sipariş girerken, 4 kilo 700 olduğunu gördüm, ama yine de siparişi verdik.
Dün bu konuda paylaşım yaparken DM den siteyi paylaşırken 800 TL olduğunu gördüm, tabi üzüldüm biraz.
Direkt satıcıya yazdım. Onun bana yazdığı cevabı paylaştım. 4 kiloluk pakette kilosu 200 TL olması hala F/P dir dibine kadar bence.
Ben hep sadece olanı tükettim, sadece deneme amaçlı bir kere kakaolu aldım. Tadı muhteşem. Parçaçık oranı çok çok iyi.
300-350 gr lık kavanozlar, sporcu gıdası diye çok daha pahalıya satılıyor.
Bi fotoğraf atayım, firma ismini kapatarak. Parçaçıkları daha net görürsün
Güzel kardeşim dünyanın sırrını mı saklıyon? ver firma ismini herkes uyarsa alışveriş yapsın niye milleti illa dm ye yönlendiriyorsun? saçma saçma işler.Dünkü mesajımdan sonra benden site ismini DM yoluyla alıp alışveriş yapan arkadaşlar deneyimlerini paylaşırsa herkes için fikir vermiş olur.
Ben 3 kilo 500 TL ve uzun zaman 4 kilosunu 600 TL den yaklaşık 1 sene alışveriş yaptım. 4 kilosu 700 olduktan sonra dün, site ismini arkadaşlara verirken 4 kilo 800 e çıktığını yeni gördüm.
4 Kiloluk kampanyada kilosunun 200 TL olması, piyasa şartlarına göre yine çok uygun olmasına rağmen, satıcıya dün WP tan yazdım.
Cevap olarak ;
"Merhaba, maalesef ki fıstık sürekli zamlanıyor bir ayda 2 kez zam gördü bizde istemiyoruz ancak piyasa da şu an fıstık kırımı yok bu nedenle çiftçi ve tüccar gelen zamları bahane ederek sürekli fiyat yükseltiyor maalesef ki bizde fiyata yansıtmak zorunda kalıyoruz üretici olarak. Şu an Osmaniye'de benzer firmalar 4 kiloyu 900 liradan satış yapıyor biz yine de en dipte tutmaya devam ediyoruz tüm gücümüzle yükseltmemeye gayret ediyoruz"
Alan/alacak olan arkadaşlar tadından dolayı hiç pişmanlık duymayacak, eminim ancak fiyatından dolayı yanlış bilgilendirme yaptığım için kusura bakmayın
www.osmaniyefistikezmesi.com
Ben bunla ilgili moderatöre sordum, reklama giriyor dedi, normalde incelemesini yapacaktım.Güzel kardeşim dünyanın sırrını mı saklıyon? ver firma ismini herkes uyarsa alışveriş yapsın niye milleti illa dm ye yönlendiriyorsun? saçma saçma işler.
Osmaniye Fıstık Ezmesi – Yer Fıstığının merkezi Osmaniye'den
www.osmaniyefistikezmesi.com
4kg lık alıma karşın 800tl çok fazla ve herkes çok fazla tüketmiyor biz mesela sadece sabah kahvaltıda yiyoruz tarım krediden 69tl ye 350gr çok daha mantıklıKonunun başında sipariş geçmişimi paylaşmıştım, ilk 3 kilo 500 TL olanı alıp denemiştim, beğenince hep 4 kilo 600 TL olanı aldım. Kilosu 150 TL ye geliyordu.
Arkadaşıma tattırınca ona sipariş girerken, 4 kilo 700 olduğunu gördüm, ama yine de siparişi verdik.
Dün bu konuda paylaşım yaparken DM den siteyi paylaşırken 800 TL olduğunu gördüm, tabi üzüldüm biraz.
Direkt satıcıya yazdım. Onun bana yazdığı cevabı paylaştım. 4 kiloluk pakette kilosu 200 TL olması hala F/P dir dibine kadar bence.
Ben hep sadece olanı tükettim, sadece deneme amaçlı bir kere kakaolu aldım. Tadı muhteşem. Parçaçık oranı çok çok iyi.
300-350 gr lık kavanozlar, sporcu gıdası diye çok daha pahalıya satılıyor.
Bi fotoğraf atayım, firma ismini kapatarak. Parçaçıkları daha net görürsün
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
Reklam olmasın diye emoji koydum
En üstteki kakaolunun içinde parçacık yoğunluğunu görebilirsin
Sadece annem ve ben, 4 kiloyu 2-2.5 ay gibi bir sürede bitiriyoruz valla. Tabi kişiye göre değişir bu4kg lık alıma karşın 800tl çok fazla ve herkes çok fazla tüketmiyor biz mesela sadece sabah kahvaltıda yiyoruz tarım krediden 69tl ye 350gr çok daha mantıklı
sade aldım 4 kg.Uzun zaman sadesini yediğim için ve genelde çok sevmediğim için tatlıyı, denedim, güzel ama sade olana bayıldım.
Kakaolu olanı spordan sonra tatlı kaşığıyla yiyerek bitirdim, sadeyi kahvaltılarda![]()