NVIDIA DENETIM MASASI EKRAN SORUNU

Reaksiyon skoru
40
Denetim masasina girdigimde ekrsn kismi bulunmuyor bu konyda fikrim yok yardiminizi ve onerilerinizi bekliyorum

Ekler

• 1000037520.webp
    1000037520.webp
    911.9 KB · Hit: 12
  • 1000037519.webp
    1000037519.webp
    102.8 KB · Hit: 9
Laptop kullanıyorsun çünkü
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eğer mux switch yoksa tek çözümü laptopu harici bir ekrana bağlayıp ekran kartı üzerinden görüntü almak

Laptop kullanıyorsan çıkmaz renk ayarı yapıcaksan işlemcinin uygulamasından yapman lazım intel ise intel control panelden amd ise amdnin uygulamasından (tabi bunun içinde işlemcide dahili ekran kartı olması lazım)

Laptop kullanıyorsan çıkmaz renk ayarı yapıcaksan işlemcinin uygulamasından yapman lazım intel ise intel control panelden amd ise amdnin uygulamasından (tabi bunun içinde işlemcide dahili ekran kartı olması lazım)
Renk ayari degil cozunurluk ayari yapacagim,format attin gecenlerde pcye eskiden normal ayarlardan cozunurluk deistigimde sctretch oluyordu aam simdi ne denediysem olmadi ayriyetende ozel cozunurluk eklmek istiyorum umarim yardimci olabilirsin8z

Renk ayari degil cozunurluk ayari yapacagim,format attin gecenlerde pcye eskiden normal ayarlardan cozunurluk deistigimde sctretch oluyordu aam simdi ne denediysem olmadi ayriyetende ozel cozunurluk eklmek istiyorum umarim yardimci olabilirsin8z
Onlar nvidia haricinde nasıl yapılıyor bilmiyorum bilen varsa yardımcı olur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,189,515
Üyeler
188,770
Son üye
Tankermami
Geri