🚨Yeni Clio Fiyatları Belli Oldu!🚨

Bence tasarım olayı kişiden kişiye göreceli bir kavram, ancak 6. nesil clio euro ncap testinden 5 üzerinden 4 yıldız almış, buna da dikkat etmeli alırken, aracın iç tasarım olarak ekranı güzel, direksiyon tartışılır, ancak direksiyon arkası vites olmamış gibi, tabi bunlar benim düşüncem, ancak almaya niyetli olan arkadaşlar var ise, yukarıda arkadaşın dediği gibi full paket ile normal paket arasında fiyat farkı en azda kalan model cliolar genelde almak isteyen alpine paket tercih etmeli bence de

Fiyat farkları çok az, alacak olan mutlaka Alpine paket tercih etmeli.
Aracın tasarımını beğenmeyenleri görünce çok şaşırıyorum, bizzat tasarım mühendisi olarak söylüyorum, muazzam bir işe imza atmışlar. Araç sınıfına göre harika arkadaşlar.
kanka tüm paramıızı arabalara mı yatırcaz ya.. eve 2 araba lazım 4m arabaya para bağlamak saçma olacak

2 sene önceki Polo fiyatı bundan daha ucuzdu evet :D Maalesef üzülerek söylüyorum, Polo bunun üstüne +500k :)
Liste fiyatına bakma geçen ay bayiden 1500e alınıyordu , suv olan taigo ve tcross da 1700 küsür
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Polo her türlü daha mantıklı

Liste fiyatına bakma geçen ay bayiden 1500e alınıyordu , suv olan taigo ve tcross da 1700 küsür
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Polo her türlü daha mantıklı
Tabi, 1590'a alınıyordu evet, bunlar da bir süre sonra yine kampanyalarla bayilerden daha uyguna alınabilir seviyede olacak.
Polo mantıklı değil maalesef. Zaten muhtemelen yeni serilerde gelmeyecek bile, Golf daha mantıklı denebilir ikisin kıyaslanınca ancak o bütçeye çıkılınca da ikisinde de öte daha mantıklı olan Corolla var.

kanka tüm paramıızı arabalara mı yatırcaz ya.. eve 2 araba lazım 4m arabaya para bağlamak saçma olacak
Bütçe meselesi, ben de alamam mesela bu yeni Clio'yu ancak piyasa şartlarına, standartlara, emsallerine ve sunduklarına bakınca fiyat çok da absürt değil onu söylüyorum ben sadece.

1940'a Aralık'ta Golf verdiler. Saçmalamasınlar.

Tabi, 1590'a alınıyordu evet, bunlar da bir süre sonra yine kampanyalarla bayilerden daha uyguna alınabilir seviyede olacak.
Polo mantıklı değil maalesef. Zaten muhtemelen yeni serilerde gelmeyecek bile, Golf daha mantıklı denebilir ikisin kıyaslanınca ancak o bütçeye çıkılınca da ikisinde de öte daha mantıklı olan Corolla var.

Bütçe meselesi, ben de alamam mesela bu yeni Clio'yu ancak piyasa şartlarına, standartlara, emsallerine ve sunduklarına bakınca fiyat çok da absürt değil onu söylüyorum ben sadece.
ya orası öyle ben aynı segment olarak söyledim , yoksa bana göre corolla da o 1.5 gitmeyip çok yakan motoruyla alıncak araba değil , zaten almamızla satmamız bir oldu , reno ve toyotaların fiyatları bence çok absürt arttı son dönemlerde , bunlar fiat markasıyla paralel fiyatta olan giriş seviye markalarıydı

Geri