Ram fiyatları düşmesi bekleniyor mu yakın gelecekte

hayati555

80+
Reaksiyon skoru
126
16gb ram arayışındayım bugun fiyat sormaya gittiğimde 8-10k arası bi fiyatla karşılaştım kaliteli marka ramlerin.
düşmesini mi beklemeliyim yoksa almalımıyım şu zamanlarda

16gb ram arayışındayım bugun fiyat sormaya gittiğimde 8-10k arası bi fiyatla karşılaştım kaliteli marka ramlerin.
Yeni pc aldım paranın dibine vurdum mecbur alıyorsun 1 sene 2 sene bekleyip alırım diyince ya tl aynı olmuyor yada fiyat artmış oluyor.
en iyisi varken yicen

Bu olaylar ilk bitcoin patlaması yaşanırkende oldu. Ekran kartı fiyatları aldı başını gitti. Sonradan normale döndü.

Hızlı yükselen, hızlı iner derler.
Yapay zeka şuanlık üretim ve tasarım yapanlar için önemli diye bu donanımları alırlar. Eee sonra?
Model model yülselince elinde olanları kime satıp yenisini alıcaklar? Oyunculara mı?

Oyuncu adam şu Aİ kartları alırmı ki?
Gider Ekran kartına parayı gömer zaten ne lazım Aİ ?

Bu yüzden Bu Ram fiyatları kartlar sürekli satamayınca çöküşe geçer.

Tabi firmalar yapay zeka kartlarını toplu talepte bulunmasa bu gerçekleşir.
Neysee Yaşayıp görecez

yakın gelecekte maalesef görünmüyor sürekli yeni ai ler çıkıyor baksana

Yakın zamanda düşmez gibi duruyor ama yarın ne olacağıda belli olmaz. Benim fikrimce al geç belki 1-2 yıl düşmez fiyatlar.

Ramler düşmez hocam eğer düşecek olsaydı şimdiye bi düşüş gösteremeye başlardı diğer ekipmanlar da uçmadan almak en mantıklısı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,189,307
Üyeler
188,738
Son üye
han1099
Geri