Kasa çok şık. Parcalar gayet iyi sadece sogutma konusuna bisey diyemeyecegim bilmedigim bi ürün. Yalnız 4k monitör 32" te tat verir. Ekran kartinin vram i yetersiz falan da değil kart 4k kartı. Keyfinize bakın.
Kasa çok şık. Parcalar gayet iyi sadece sogutma konusuna bisey diyemeyecegim bilmedigim bi ürün. Yalnız 4k monitör 32" te tat verir. Ekran kartinin vram i yetersiz falan da değil kart 4k kartı. Keyfinize bakın.
Soğutma konusunda bende tereddütte kaldım bir yandan itopya da söyle bir sistem özelleştirdim ama orada 5 taksit. Acaba yarısını elden verip kalanı 5 taksit sekilde ödeme konusunda yardımcı oluyorlar mı diye düşünmedim değil. Parça kalitesi itopyadakinin daha iyi çünkü. Ne tavsiye edersiniz ? fiyat farkı doğal olarak var. Bir kısım elden verilerek satın alınabiliyorsa şubeden o şekilde alıp kafamı rahata erdirebilirim aslında
Almısken 1 kere alıyorum tam alayım mantıgıyla bir üst mesajdaki itopya sisteme yakınım. Bir kısım havale yapıp kalanı taksitlendirip 5 taksit alabiliyorum. Ama fiyat farkına değer mi. Anakart daha iyi, islemci daha iyi, ram cl30 daha iyi, hava soğutma daha bilindik felan. Taksit sayısı 6 ve üzeri olsa düsünmez direk alırdım 5 taksit olayı itopya da sıkıntı. Onu da bir kısım nakit verip çözsem mi diyorum. Yanına da monitör lazım, önerilecek monitörlere de açığım bu arada . Oled 4k lar da olur
Yeni işlemci serisi derken hocam ? 10800x3d felan mı cıkacak ? b650 msi ile sanırım kullanmakta sıkıntı cekmem ? Anakart bu konuda sorun cıkarmayacaksa 7800x3d olan psu su iyi olanı tercih etmek daha mantıklı oluyor nedense.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hocam o konuda kararsızım. Çalışan ve fitness yapan biriyim. Haftasoonları genelde kullanacağım ve 12-13 senedir oyun oynamadığım için herşeyi oynarım diye düşündüm. Almışken de kaliteli bir şey almayı düşünüyorum. 1 Kere vereyim tam vereyim. Ama forumda insanların toplayıp hevesinin kactığını da görüp ürküyorum ne yalan söyleyeyim
neden çünkü meta artık çok değişti ya 3a oynuyorsun ya fps oynuyorsun senin gibi biriyim bende tahmin ediyorum ki ikisine de adapte olmaya çalışacaksın ama olmuyor çünkü bende öyle denedim oılmadı kendimden yola çıkıyorum bence sende benim gibi biraz ağırdan al hee ben parayı çok önemsemiyotum çok kazanıyorum dersen ayrı konu benim evde şuan 3 sistemim var sadece görsellği güzel olanla takılıyorum ne oynadığına oynayacağpına karar ver ona göre sistem al haa yok esnesin herşeyi oynatsız diyorsan bence sende 5070 civarlarına yaklaş 4k oynamayacaksan
neden çünkü meta artık çok değişti ya 3a oynuyorsun ya fps oynuyorsun senin gibi biriyim bende tahmin ediyorum ki ikisine de adapte olmaya çalışacaksın ama olmuyor çünkü bende öyle denedim oılmadı kendimden yola çıkıyorum bence sende benim gibi biraz ağırdan al hee ben parayı çok önemsemiyotum çok kazanıyorum dersen ayrı konu benim evde şuan 3 sistemim var sadece görsellği güzel olanla takılıyorum ne oynadığına oynayacağpına karar ver ona göre sistem al haa yok esnesin herşeyi oynatsız diyorsan bence sende 5070 civarlarına yaklaş 4k oynamayacaksan
5070 li sistem ile 2k da oyna mı diyorsun dostum ? Almısken iyi alayım kafam rahat etsin diyorum. Oynayacağım oyunlar dediğin gibi popüler ne varsa saldırırım. Fps onlardan sonra, lol aram felan da oynarım eski günler hatrına. Arc raider görüyorum popüler oynarım gibi. Bf6 felan. Aaa oyunlar da kaliteli yapımlar önceliğim . 2k da yeterli aslında bana. Çünkü 12 senelik laptopla takılıyorum. 2k ekran bile bana muazzam gelebilir dediğim gibi almısken tam alayım kafasındayım o kadar. Gaming gecesinde 5070 ti mı kovalayayım ne diyorsun üstat
İş ve spordan arta kalan vakitlerde özellikle haftasonu vakit geçireceğim. Oyun bagımlısı gibi değilim yani. İlk zamanlar açlıktan saldırrım ama
Hocam var mı tavsiye ettiğin ? gamegarajın 9 taksit olayı sahaneydi. İtopya da 5 taksit olarak da uygundur benim için. Kaliteli parçalar olsun istiyorum. Orta - orta üst kabulümdür.
Ya da Gamegaraj 135 binlik sistemi alıp 2k Oled ile mi kullansam ? ya da 5070ti mı diz diyorsun hocam ? sistem tavsiyesi verirsen süper olur. Elimde hiçbir ekipman yok, dandik mouse ve klavye dışında. Daha çevre birimleri de almam gerekecek. 5080li sistem ile hesaplayınca 200-250 binleri buluyor açıkçası. Korkutucu bir rakam cogu insan için. 4k Oled monitörlerde 50 bin altı göremedim nerdeyse.
Karar veremedim bir türlü bende . Kaçıncı konum. Gamegarajı alırsak 4k monitör yakışır.4k oled e de 50 bin vermek gerekiyor.200 bine patlayacak sistem klavyesidir kulaklığıdır geçer hatta belki. Acaba o kadar para verdikten sonra hevesimiz geçer yüzüne bakmazsak ? o beni üzer o yüzden tereddütteyim 12 -13 senedir oyun oynamadıgım için , ortalama bir pc alıp kendimi yoklasam mı diyorum. Ortalamadan kastım da 5070ti lı felan 2k segmenti.5070ti lı sistemlerde ucuz değil insan ona 120 felan verince de battı balık yan gider 5080 li alayım diyor
Yeni işlemci serisi derken hocam ? 10800x3d felan mı cıkacak ? b650 msi ile sanırım kullanmakta sıkıntı cekmem ? Anakart bu konuda sorun cıkarmayacaksa 7800x3d olan psu su iyi olanı tercih etmek daha mantıklı oluyor nedense.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hocam o konuda kararsızım. Çalışan ve fitness yapan biriyim. Haftasoonları genelde kullanacağım ve 12-13 senedir oyun oynamadığım için herşeyi oynarım diye düşündüm. Almışken de kaliteli bir şey almayı düşünüyorum. 1 Kere vereyim tam vereyim. Ama forumda insanların toplayıp hevesinin kactığını da görüp ürküyorum ne yalan söyleyeyim