❌İndirim Bitti! Patriot 32GB ve 48GB DDR5 Ramlar'de Genel İndirim! (30DK STOKLAR BİTTİ)

7000 cl32 tam aradığım model onu bekleyeceğim gerekirse aynı fiyata stok gelirse bir bekleyeyim 48 8200 mhz olanı almıştım iptal talebi ilettim
bence gereksiz beklemiş olursun. patriot chip sk hynix ile halen devam ediyorsa istediğin mhz ile cl ayarlanıyor örnek bak;
1770729229174.webp

bence gereksiz beklemiş olursun. patriot chip sk hynix ile halen devam ediyorsa istediğin mhz ile cl ayarlanıyor örnek bak;
Alıntıyı görüntüle
Fazladan 4500 vermek istemedim açıkçası aynı model stoğu gelirse alacağım ama bir de şuan a620 anakart var elimde alsam da verim alamam iyi bir sistem çıkarsa ona takarım diye düşünmüştüm

Çinli üreticiler ve başka oluşumlar son kullanıcı için ucuza RAM üretecek deniyordu. Bi kaç aya bu fiyatlar balon kalabilir veya bilmiyorum.
O şirketin çok az üretim kapasitesi olduğu ve son kullanıcıya yönelik değil şirketlere yönelik server rami ürettiği açıklanmıştı

Vay be insan bir link atar haber verir :eek:
Açmaya fırsat olsa açardım zaten hocam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

konu açaydın ya , burada o da bişey mi diyip sırıtacağına
Fırsat olsa açardım, sırıtacam tabi keyiflendim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

cidden bu fiyata gönderecekler mi acaba
IMG_1639.webp

baya iyi

İyi fiyat dediğimiz paralara bak ne hallere düştük :D alanlara ho

GTA6 pc'ye çıksın bir, o zaman düşünürüz. zaten anakart h510 kaldı komple sistem lazım o.O2

6000 CL36 olan Samsunt çipti, 2x16 7000 CL32 harici alasım yoktu o da çirkin aşırı ve taksit yok

iptal gelmesse iyi fiyatlar, hicbirinin stogu kalmadı görünüyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,189,778
Üyeler
188,823
Son üye
Rookie17
Geri