Öneri Bu bütçe ile ilk aracımı almak istiyorum yardımcı olur musunuz?

Reaksiyon skoru
21
Bütçe
650000
Max zorlayabileceğim seviyeler şuanda böyle belki yaza kadar bütçeyi 700 yapabilirim sizce şuanda bu fiyata en mantıklı ne olabilir?
Bir arkadaşım ford fiestaları tavsiye etti hosuma da gitti açıkcası ve seat ibizalar da hemen hemen aynı seviyede gitmekte. Daha önce aile aracımız olan golf4 kullanıyordum ve hem alıştığım hem de hoşuma gittiği için hatchback olması benim için daha uygun. Dizel benzin veya manuel otomatik takıntım yok tek istediğim kronik arızalar ev yolunu unutturacak sanayi yolunu ezberlettirecek araç olmasın ve biraz da altımızda güzel dursun istiyorum ne de olsa ilk araç heyecanı..

Temiz era olabilir , clio , 301 . Bagaj onemli mi sizin için

Makyajlı fluance olabilir 1.5 dizel çok sorunlu bir motor değil ama otomatikleri edc şanzıman kullanıcı şikayeti bulunuyor ama kullanan da uzun kilometre biniyor. Bence tercih listesinde ilk sıralarda olmalı hem çok eski değil hemde çok kroniği bulunan bir araç olmamasından ötürü( tabii ki iç mekanda kronik bazı deformasyonlar vardır illaki) tercih edilebilir. Ama reno kalitesi olan bir araç ne kadar konfor alırsın orası senin kriterlerine bağlı. Temiz ve düşük kilometre olması dizelde her zaman iyidir ona göre tercih yapılabilir.

Astra j bakabilirsiniz

Geri