Bu sistem 40k'ya alınır mı?

max butcenizi ve taksit zorunlulugu var mi soyler misiniz?

5700 kirpilmis bir islemci, tercih etmeyiniz.

max butcenizi ve taksit zorunlulugu var mi soyler misiniz?

5700 kirpilmis bir islemci, tercih etmeyiniz.
40k'dan fazlalaya çıkabileceğimi sanmıyorum. İşlemciyi belki değiştirebilirim. Önce bi bakıyım.

5700 işlemci ve tek kanal ramden dolayı bence alınmaz eğer taksit düşünmüyorsanız bu daha mantıklı sadece axess taksit var galiba
Knk bu 8gb

Peki bu
5700 işlemci ve tek kanal ramden dolayı bence alınmaz eğer taksit düşünmüyorsanız bu daha mantıklı sadece axess taksit var galiba
bu x versiyonunu seçeraem değer mi?

Peki bu

7500f+9060 xt 16gb'li bu fiyata sistem yok. am4 için de 5700x'li seçerseniz ileride x3d işlemci takmak dışında güncelleme imkanı kalmamış oluyor. bence ekran kartı daha zayıf olan model olsa bile am5 tercih etmek daha iyi olabilir. bana katılan katılmayan üyelerin yorumlarını da dikkate alınız.

am5 olan en uygun fiyatlı bu gözüküyor:

www.enucuzsistem.com bu forumdan bir arkadaşın hazırlamış olduğu site. oradan buldum.

7500f+9060 xt 16gb'li bu fiyata sistem yok. am4 için de 5700x'li seçerseniz ileride x3d işlemci takmak dışında güncelleme imkanı kalmamış oluyor. bence ekran kartı daha zayıf olan model olsa bile am5 tercih etmek daha iyi olabilir. bana katılan katılmayan üyelerin yorumlarını da dikkate alınız.

am5 olan en uygun fiyatlı bu gözüküyor:

www.enucuzsistem.com bu forumdan bir arkadaşın hazırlamış olduğu site. oradan buldum.
5060 yerine 9060 xt daha mantıklı bence bütçe 40 demiş arkadaş ama 3.5k farka değer .
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Peki bu

Değmez 5700x bile eskidi artık 7500f alırsanız en azından birkaç yıl sonra ihtiyaç olursa güncellersiniz her halükarda hem ddr5 sistem hemde 5700x den daha iyi 7500f ayrıca başta dediğim gibi ddr4 de tek slot ram performans kaybı yaşatır ama ddr5 de o kadar etki etmiyor .

5060 yerine 9060 xt daha mantıklı bence bütçe 40 demiş arkadaş ama 3.5k farka değer .

Değmez 5700x bile eskidi artık 7500f alırsanız en azından birkaç yıl sonra ihtiyaç olursa güncellersiniz her halükarda hem ddr5 sistem hemde 5700x den daha iyi 7500f ayrıca başta dediğim gibi ddr4 de tek slot ram performans kaybı yaşatır ama ddr5 de o kadar etki etmiyor .
5060 8gb olduğu için pek seçmek istemiyorum.

ddr4 sistem alma hocam sakın o paraya

Ddr5'ler biraz fazla pahalı.

Siz ne öneriyorsunuz?
Belki ama sizin attığınız sisteme göre paylaştım fiyatlar benzer hem işlemci daha iyi hemde ddr5

Ddr5'ler biraz fazla pahalı.

Siz ne öneriyorsunuz?
kampanya kovlamak lazım
45'e şu an artları sağlayan en ucuz sistemler.
vatan OEM indirimleri gelince bence 35-40 k arası dizebilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,191
Üyeler
189,808
Son üye
shihijikata
Geri