bro link içine ram koymuslar. istersen ekstra ram alabiliyorsun bilgineRam fiyatındaki sıkıntıdan dolayı hepsinde 16GB kullandık denmiş ama perakende fiyatı 10K olan ram toptancıya ne kadara geliyor acaba ? Fiyat avantajı taksit haricinde yok gibi 2K için kimse kendi özelleştirme hakkından vazgeçmez bence en azından bir ram fiyatı kadar avantaj sağlanmış olsaydı tavsiye sistem derdik böyle olunca pek bir avantajı kalmıyor gibi.
bende +1 ram aldım kanka. link içine ram eklemişler. + olarak alabiliyorsun9070xt li sistemi almak için tıkladım ve 16gb ram![]()
Faizsiz Taksitle alabiliyor musun? Hayır42-43e 7500f 9060xt sistemler çok çıkıyor gamergende vardı mesela en son incehesapta her cuma indirimde yine bu fiyata geliyor
gördüğüm en doğru yorum. bir sistem aldık pisman mı olduk olmadık mı bilemedim yani. herkes o para verilir mi diyor ama daha uyguna yok. 2. el bile almıs basını gitmiş. her gün yeni zamlar geliyor. bu insanları anlamak cok zorAbi pahalı diyorsunuz daha ucuzu var diyorsunuz ama 2 ay önceki fiyatlarla şu anki fiyatlar bir değil. Taksitli daha uygun sistem linki atın alalım.
Kardeşim anladığım kadarıyla sistemi almışsın bence hayırlı olsun. Tek tek o parçaları toplamaya kalksan daha fazla tutuyor şu anda. Hem kar etmiş durumdasın hem de taksit var yani. İlerleyen dönemlerde piyasa iyice kızışacak bence. Aldığın sistem fiyat performans bir sistem bence.gördüğüm en doğru yorum. bir sistem aldık pisman mı olduk olmadık mı bilemedim yani. herkes o para verilir mi diyor ama daha uyguna yok. 2. el bile almıs basını gitmiş. her gün yeni zamlar geliyor. bu insanları anlamak cok zor
sizin okuma yazma var mı yukarıda zaten yazmışım ki taksitle alınacaksa mantıklı diğer türlü mantıksızFaizsiz Taksitle alabiliyor musun? Hayır
yok okumuyor bu forumdakiler valla okumuyortaksitli alınacaksa mantıklı sadece fiyat da ona göre öbür türlü daha uyguna sistemler var
evet hocam 7500X3D - 9060 XT 16 GB olan modelini aldım videoda gördüğüm. hangi bilgisayarcıya sorsam alış maliyetlerimiz her hafta artıyor internet ürünleri bitince yükselecek yine diyor. ama insanlar hala bu tarz sistemleri 45-50k ya alacağını sanıyor sanırım. Link atın onu alalım dediğimde ses yokKardeşim anladığım kadarıyla sistemi almışsın bence hayırlı olsun. Tek tek o parçaları toplamaya kalksan daha fazla tutuyor şu anda. Hem kar etmiş durumdasın hem de taksit var yani. İlerleyen dönemlerde piyasa iyice kızışacak bence. Aldığın sistem fiyat performans bir sistem bence.
Almaya alırsın zaten sorun o değil. Fiyat avantajı yok ondan bahsediyorum. Genelde hazır sistemlerde 7-8K civarında bir avantaj oluyordu ki insanlar içinde kalan giden parçaların kullanımına da göz yumsun. Bunda rami çıkartacak bir fiyat farkı bile yok o nedenle pek avantajlı gelmedi bana onu anlatmak istedim.bro link içine ram koymuslar. istersen ekstra ram alabiliyorsun bilgine
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bende +1 ram aldım kanka. link içine ram eklemişler. + olarak alabiliyorsun
Hocam aldıysanız güle güle kullanın fiyat olarak dışardan toplamaya göre avantajlı zaten. Sadece eskisi gibi hazır sistemlerdeki fiyat farkı yok. Ben yazdığım yorumda şahsen onu anlatmaya çalıştım. Ama parçalar güzel bu sefer öyle içinize sinmeyecek bir durum olmasın. Sadece özelleştirmek isteyenler için pek tercih edilebilir bir sistem değil. 3K civarı bir avantaj için paket almayı tercih etmem ben. Öznel bir durum.gördüğüm en doğru yorum. bir sistem aldık pisman mı olduk olmadık mı bilemedim yani. herkes o para verilir mi diyor ama daha uyguna yok. 2. el bile almıs basını gitmiş. her gün yeni zamlar geliyor. bu insanları anlamak cok zor