5080li Game Garaj sistem yardım

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam siz 5080 hiç kullanmadıysanız bu kartın ne kadar fazla güç limitlerini zorladığını bilmemeniz normal ama o kart o psu ile %100 yük altında.. hiç iyi şeyler olmaz ..
Bu ikisi var benim kafamda
ayrıca sistem bileşenleri bannerda verilenler dışında gerçekten kötü

Son düzenleme:
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam siz 5080 hiç kullanmadıysanız bu kartın ne kadar fazla güç limitlerini zorladığını bilmemeniz normal ama o kart o psu ile %100 yük altında.. hiç iyi şeyler olmaz ..

ayrıca sistem bileşenleri bannerda verilenler dışında gerçekten kötü
Hepsiburadadaki game garajın titan s9 için ne düşünürsünüz hocam

Bu ikisi var benim kafamda
Benim attığım daha premiumdu bana kalırsa . PSU golddu felan . En kötü alıp psu ve sıvı soğutma değiştireceğim gibi duruyor. Anakart kaliteli olsun diğerlerini hallederim diye düşünüyorum. Umarım yeni ryzen 10xxx serisi de b650 lerle çalışır. İleride upgrade yapmak için.

Hepsiburadadaki game garajın titan s9 için ne düşünürsünüz hocam
Hocam 3 mesajınıza genel olarak cevap vermek gerekirse evet laptop adamıyım. Adamıydım diyelim çünkü üniversite dolayısıyla 2013 yılında MSİ GE70 20E almıstım o gün bugündür de onunla vakit geçirdim , yetmediği yerde de dizi filme yöneldim. Daha önce ise arçelik masaüstü bilgisayarım vardı , hey gidi günler :D Tekrar masaüstüne dönmek istiyorum . Hem parça değişimi ve uzun ömürlülük açısından. Hemde 5070ti mobil ve masaüstü arasındaki farklardan kaynaklı. Masaüstüler daha güçlü ve uzun ömürlü. Masaüstü de parça değiştirerek daha güncel kalacağımı düşünüyorum ilerleyen süreçte. Hemde büyük ekranda oynama keyfi yaşamak istiyorum açıkcası.

Attığınız sistemler için de teşekkürler. Windforce serisi için önyargım var, okuduklarımdan kaynaklı olarak. Düşünmediğim seri. 9070xt li sistemi beğendim aslında 2k için alınabilir. Özelleştirmeleri yaptığımda 9800x3d - x870e anakart - 360 mm sıvı soğutma gibi yaklaşık 100 bine çıkıyor sistem. Fiyat olarak sanırım iyi geldi. Orada soru işaretlerim ise kasa-psu ve sıvı soğutmanın kalitelisi aslında. Psu dan yana sıkıntı yaşamak istemem açıkçası.

s9 titan değilde s5 titanı istiyordum açıkcası. Şu an s9 titanı inceliyorum. Sanırım kasanın içerisinde FSP Hydro K pro 850 wat bronze var. Google abim öyle bilgi verdi. Psu sanırım sorun yaşatmayan bir psu. Daha bilgili arkadşlar yanıt verirse daha iyi olur aslında. Kasa görünüm olarak kötü değil marka belki sorundur . Onun harici parçaları beğeniyorum ram cl36 -6000 mhz gibi bilgisi verilmişti. 5080 de palit gaming pro olması lazım. 4k oynamak için bire bir o sistem. Psu ve kasa kombinazyonuna onay verilirse. 2k için ise attığınız 9070xt li sistem özellestirmelerle güzel oluyor fakat kasa psu soru işareti. Burada artık tercihe bakıyor gibi aslında. 2k saf güç mü , 4k ile nvdia da gözünü karartmak mı :D

Birde pesin fiyatına taksit de güzel geliyor insana. Diğer sistemlerde 3 taksiti geçmiyor. Ha illaha benim için şart mı dersen , pesin de alabilirim ama enflasyonist ortamda taksit olayı çok cezbedici.

Birde laptoptan direk 4k oledli bir pc ye geçmek çok fazla çağ atlatır sanırım ? keyifte direk zirveye çıkarım diye düşünüyorum :D Tak çalıştır daha cazip geliyor bu arada, parça parça da toplayabilirim ama süreç sanırım aylarca uzayacak ama istediğim parçalarla olacak belki aynı fiyata. Titan s5 i aslında gözüm kapalı alırdım da yayından kaldırmaları kötü oldu. İçime sinmeyen sadece sıvı soğutucu vardı. Anakart b650 msi gaming ile iş göreceğini düşünüyordum. Üzdü bir tık o olay

BEnde bu fiyat bandında bakıyorum krar verdiğinizde iletirseniz sevinirim
Fiyat bandından ziyade 4k mı 2k mı dizceğimiz önemli bence. 4k ise direk 5080 e yönelmek gerekiyor. Karar veremedim ay başına kadar karar veremem ben bu gidişle :D

sizin aklınızda hangi ürünler var ?

Başlık 'Titan s9 mu PCH GA2 mu hangisini önerirsiniz' https://forum.donanimarsivi.com/konu/titan-s9-mu-pch-ga2-mu-hangisini-onerirsiniz.1206422/ bu iki pc arasında kaldım hocam. Siz 2 k oynasanız hangisini düşünüyorsunu
2K için ikisi de işini görür hocam. Fazla bir fark yok aralarında zaten. İşlemcilerin ikisi de 2k için fazlasıyla yeterli, keza fps oyunlar için de. 2k için PCH alınır geçilir 7-8 gibn daha uygun olduğu için bence. KASA-PSU ne kadar kaliteli onu daha bilgili arkadaşlar yanıtlasın tabii ki. Ama 5080 ile 2k oynamak ne kadar doğrudur acaba ? kullannalar aydınlatsa süper olur. 4k monitör mü 2k mı

5k daha ucuz daha iyi
Neye göre daha iyi hocam ? kasa ve psu iyi midir mesela ? En önemli bileşen bence psu. Ha alıp değiştiririm desen aynı fiyata geliyor hatta. Bilemedim açıkçası

Geri