Yardım LGA 1700 Anakart önerisi lazım

olabilir gibi andagrup olması şüphelendirdi tekçe
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kanka ryzen 5 7600 b650s wifi vardı expo açınca drop oluyordu ondan sattım tekrar olursa bilgisayarı fırlatır atarım
6000 üzeri pek iyi çalışmıyordu manuel 6000 e çeksen düzelirdi belki

Expo açınca olduğuna göre :D bilmiyorum kanka DFLKGHŞDAH

ddr5 önerirmisin birde ya
sen ne olsun istiyon ya

kasada type c varsa kullanabilirsin

Expo açınca olduğuna göre :D bilmiyorum kanka DFLKGHŞDAH

ddr5 önerirmisin birde ya
AMD işlemcilerin yüksek RAM frekansına alerjisi var yıllardır da çözemediler, bazı anakartlar da böyle sıkıntılar yapabiliyor Expo açınca sorun oluyor demek RAM sorunlu demek değil direkt 😀

AMD işlemcilerin yüksek RAM frekansına alerjisi var yıllardır da çözemediler, bazı anakartlar da böyle sıkıntılar yapabiliyor Expo açınca sorun oluyor demek RAM sorunlu demek değil direkt 😀
expo kaparsan da 4800mhz cl 40 çalışıyordu meret birde starwars oynuyorum ben normalde onda her saniyesi droptu oyunu bıraktım ilghkjfhsf

sen ne olsun istiyon ya

kasada type c varsa kullanabilirsin
atx yokmu ya çok şey istiyok ta wifi gerekyok çöp ztn b650 de de vardı berbattı

expo kaparsan da 4800mhz cl 40 çalışıyordu meret birde starwars oynuyorum ben normalde onda her saniyesi droptu oyunu bıraktım ilghkjfhsf

Arada indirime giriyor sağlam modelleri 5K bandına bile gördüm. Zaten idarelik anakart var onları kovalayın derim.

RAMe manuel hız verseydin ya MSİ da Memory Try it var oradan hazır profiller seçebiliyorsun kolay oluyor.

bu arkadaş manipülasyona çok açık az daha zorlasak x870 9800x3d sistem toplatacaz 10 dakikada 2 soket 3 chipset değiştirdi

1770815762763.webp

denemedim xd

iyi hoşta ddr5 ya yükselmişken satmak icap eder gibi
DDR4 de yüksek zaten, elinde eskiden aldığı DDR4 olanlara değiştirme diyorum (ben de aynı durumdayım) ama zaten elinde DDR5 varsa keyfine bak.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,853
Üyeler
189,171
Son üye
cage*
Geri