Bilgisayar Bios Update Yaptıktan Sonra Siyah Ekranda Kaldı

Reaksiyon skoru
41
iyi forumlar,
Gigabyte B450m S2H anakartımın biosunu f67 sürümüne güncelledim güncelleme tamamlandıktan sonra yeniden başlattı ve siyah ekran uzun süre gelmedi 10-15dk kadar ve şuandada güç geliyor fakat ekran gelmiyor bios pili ile sıfırladım cmos clear yaptım fakat nafile (önceki sürümüm f67i sürümüydü)

iyi forumlar,
Gigabyte B450m S2H anakartımın biosunu f67 sürümüne güncelledim güncelleme tamamlandıktan sonra yeniden başlattı ve siyah ekran uzun süre gelmedi 10-15dk kadar ve şuandada güç geliyor fakat ekran gelmiyor bios pili ile sıfırladım cmos clear yaptım fakat nafile (önceki sürümüm f67i sürümüydü)
DP kablosu dene
tek ram ile çalıştırmayı dene
G serisi işlemci ise babakarttan görüntü almaya çalış

iyi forumlar,
Güncellemicektin işte ya vallahi bozuk bu ana kart billahi bozuk. Benim b650s2h'a da geldi güncellemiyorum.

Güncellemicektin işte ya vallahi bozuk bu ana kart billahi bozuk. Benim b650s2h'a da geldi güncellemiyorum.
Bu sorun gigabytela mı alakalı modelle mi birde secure boot tpm sorunu yaşıyor musunuz genelde bu tarz konu görüyorum giabyte anakartlarda

Bu sorun gigabytela mı alakalı modelle mi birde secure boot tpm sorunu yaşıyor musunuz genelde bu tarz konu görüyorum giabyte anakartlarda
benim yaşadığım sorunlar bitmez :D ram yeri bozuldu , bilgisayar bazı açılışlarda boot etmiyor monitörü söküp takınca ediyor , bios güncellemeden önce expo açılmıyordu aldığım güne nalet olsun. Sorun gigabyte değil ya s2h'a özel gigabytenin orta ve üst modelleri çok iyi.

benim yaşadığım sorunlar bitmez :D ram yeri bozuldu , bilgisayar bazı açılışlarda boot etmiyor monitörü söküp takınca ediyor , bios güncellemeden önce expo açılmıyordu aldığım güne nalet olsun. Sorun gigabyte değil ya s2h'a özel gigabytenin orta ve üst modelleri çok iyi.
Gördüğüm konularda hep s2h'a aitti demek ki tesadüf değil

iyi forumlar,
Ben de aynı sorunu yaşamıştım . Bios pili değişti 1000tl karşılığında

Ben de aynı sorunu yaşamıştım . Bios pili değişti 1000tl karşılığında
1000 tl mi? 1000 ₺?
Bios pili için?
100 150 lira olan pil için mi yoksa bunlar gömülü pil mi kullanıyor?

1000 tl mi? 1000 ₺?
Bios pili için?
100 150 lira olan pil için mi yoksa bunlar gömülü pil mi kullanıyor?
Ben yaşamadım aslında bir arkadaşım yaşamıştı 1000tl ödemiş

Ben yaşamadım aslında bir arkadaşım yaşamıştı 1000tl ödemiş
Güzel dolandırmışlar internetten yada herhangi bir yerden bir pil alıp takabilirdi o işte başka bir şey var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,539
Üyeler
189,106
Son üye
Yenos
Geri