ANKARADA İŞİNİN EHLİ BİR BİLGİSAYARCI ACİL

şahsi tavsiyem düzgün çalışan bir bilgisayara yıllık macun değişimi dışında(ben ısınmadığı sürece değiştirmem şuan 3 yıl oluyor sistemi kuralı) formattır ram temizleme uygulamasıdır optimizasyon şeyleridir falan uğraşmamanız, ne zaman bunları yapan kurcalayıp duran biri görsem sonrasında pc ye şunu yaptım bu oldu, format attım bida açılmadı gibi konular açıp yardım istiyor.
stabil çalışan pc ye dokunmayın bence.
İş bilmeden yapılan tweak windowsu patlatır

Arkadaşlar herkese iyi forumlar diliyorum x bir bilindik bir yerden 50.000 tl kadar bilgisayar topladık toplu şekilde geldi ekran kartını bağladık kullanıma devam ediyoruz fakat forumlarda ve video sitelerinde sadece cs go faceit gibi oyunlar oynayan birisi olarak bazı ayarlar gerçekleştirdik ve pc'de fps yükseldi fakat bu bilgisayarın hem aynı şekilde fiziki temizliğini işlemci bakımlarını formatını bios ayarlarını arka planda ram temizlemesi için gerekli olan programları ekran kartı benchmarklarını yani kısacası pcyi tamamiyle bir oyun bilgisayarına çevirip bu söylediklerimi yapacak birisini arıyorum ANKARADA yardımcı olabilirseniz sevinirim. yayın açanlara ws yazdım ciddi rakamlar istiyorlar optimizasyon için kimse oralı olmuyor yardımcı olmuyor siz değerli arkadaşlarımın yardımına ihtiyacım var.

Ryzen 5 7600
RTX 5060 Tİ
2x16 RAM CL30 6000 MHZ
ASUS A 650 MR
1 TB M2 SSD
WİN 11 PRO
Ulan herkes kendin yap kendin yap demiş yapcak olsa yapar zaten abi , yer biliyorsanız söyleyin bilmiyorsanız niye adamı meşgul ediyorsunuz

Yine iyi istemiş ben 5k isterdim
Valla bu kadar emek istiyorsa bende 10Kdan aşağı kapıyı açmam formatı biosu tweakini yaparım ama ankarada değilim :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ulan herkes kendin yap kendin yap demiş yapcak olsa yapar zaten abi , yer biliyorsanız söyleyin bilmiyorsanız niye adamı meşgul ediyorsunuz
Hiçbir tamirci bu tarz special istekleri tamamlamaz çünkü sistemde arıza olduğunda sorumluluğu almak istemeyeceği için kabul etmez müşteride o riske girmek istemeyeceği için max macun değişimi parça montajı format atıyorlar

Yani BIOS'tan şunu açtım, şu uygulamayı arkada çalıştırdım hop +50 FPS gibi saçmalıklara gerek yok.
CS2 için FPS'mi istiyorsun, o paraları böyle insanlara vereceğine X3D bir işlemci ve onu besleyecek bir anakart alabilirsin.

BIOS ayarları için videoya bakın. Ayrıca kanala abone olun. İşlemci ve ekran kartı overclock rehberleri de olmalı.

Bağlantıda CS2 için ayar önerisi ve o mesajın içerisinde PUBG diye bir konuya yönlendirme var. Ona tıklayarak da genel güncelleme kontrolleri, Wintoys ile oyunlara etki eden ince ayarları da yapabilirsin.

Genelde insanlar okumadığından ben PUBG konusunu da bırakayım.

Ankara'da bi abi var, ultimate bilgisayar onunla iletişime geç. pc üzerine bilgisi epey fazlaca var.

Gerek yok açıkcası kendiniz halledersiniz. Bi arkadaş var yaparım derse sorayım ama kendiniz araştırıp yapın bence kimse sizin kadar malınıza özenmez

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,198,031
Üyeler
190,304
Son üye
ardzing01
Geri