Kredi kartı ödemem ne zaman

Codtextt

80+
Reaksiyon skoru
2
Merhabalar 6 aylık bı taksit yaptım ama mobilde böyle gozukuyor
IMG_20260212_010120.webp

Dönem içine yansıdığı için diğeri gözükmez. Yani bu gelecek dönemlerdeki borçların. Şimdiki dahil olmaz. Onu ödeyeceksin zaten.

Ne zaman ödeyeceğim tarihi falan var mı geç kaldiysam peki?
Ekstre kesildi mi? Ne zamandan, ne zamana? Şubat ayındayız. Kesilse bile geç değil; hâlâ 1’i değil ise. Bu sayfanın yukarısında daha fazla yazıyor, ona tıkla; açılan sekmede tarihler yazar. Onları söyle, tam olarak net söyleyeyim.

Ekstre kesildi mi? Ne zamandan, ne zamana? Şubat ayındayız. Kesilse bile geç değil; hâlâ 1’i değil ise. Bu sayfanın yukarısında daha fazla yazıyor, ona tıkla; açılan sekmede tarihler yazar. Onları söyle, tam olarak ne söyleyeyim?
Post automatically merged:

Dönem içine yansıdığı için diğeri gözükmez. Yani bu gelecek dönemlerdeki borçların. Şimdiki dahil olmaz. Onu ödeyeceksin zaten.
Anlamadım saçma sapan şeyler için her gün mesaj geliyor şu bilgilendirme mesajını bı kere atmazlar sırf fazla almak için

Ekler

• Screenshot_2026-02-12-01-06-14-974_com.akbank.android.apps.akbank_direkt-edit.webp
    Screenshot_2026-02-12-01-06-14-974_com.akbank.android.apps.akbank_direkt-edit.webp
    16.2 KB · Hit: 23
Post automatically merged:

Anlamadım saçma sapan şeyler için her gün mesaj geliyor şu bilgilendirme mesajını bı kere atmazlar sırf fazla almak için
En yukarı sağda üç nokta var ona tıkla ardından ödeme yap yerine gir. Borcun var mı geçen aydan kalan? 20 ocakta almışsın o günü saydılarsa geçmiş olabilir, saymadılarsa daha ödemene var.

En yukarı sağda üç nokta var ona tıkla ardından ödeme yap yerine gir. Borcun var mı geçen aydan kalan? 20 ocakta almışsın o günü saydılarsa geçmiş olabilir, saymadılarsa daha ödemene var.
Kanka harcamayı 29 ocakta yaptım

Kanka harcamayı 29 ocakta yaptım
Burası neden 20 si olarak almış acaba ay ay. Neyse o zaman sorun yok. Şubatın 20 si ile martın 2 si arasında ödersin. Bu senin ekstre tarihin. Bu zamanda ödenir genelde. Erken ödersin ama gerek yok yani.
Ay ay bakarsın hangi tarih ekstre tarihi diye. O gün tam alırsan dahil olabiliyor bazen. Ekstre tarihinden 1 gün sonra yap ki diğer aya sarksın harcaman. Tabi bu dediğimden tam bir şey anlamayabilirsin ama her neyse. :D İstediğin zaman harca bakarsın. Ekstre kesildiğinde bilgin olur.

Geri