Ekstre kesildi mi? Ne zamandan, ne zamana? Şubat ayındayız. Kesilse bile geç değil; hâlâ 1’i değil ise. Bu sayfanın yukarısında daha fazla yazıyor, ona tıkla; açılan sekmede tarihler yazar. Onları söyle, tam olarak net söyleyeyim.Ne zaman ödeyeceğim tarihi falan var mı geç kaldiysam peki?
Ekstre kesildi mi? Ne zamandan, ne zamana? Şubat ayındayız. Kesilse bile geç değil; hâlâ 1’i değil ise. Bu sayfanın yukarısında daha fazla yazıyor, ona tıkla; açılan sekmede tarihler yazar. Onları söyle, tam olarak ne söyleyeyim?
Anlamadım saçma sapan şeyler için her gün mesaj geliyor şu bilgilendirme mesajını bı kere atmazlar sırf fazla almak içinDönem içine yansıdığı için diğeri gözükmez. Yani bu gelecek dönemlerdeki borçların. Şimdiki dahil olmaz. Onu ödeyeceksin zaten.
En yukarı sağda üç nokta var ona tıkla ardından ödeme yap yerine gir. Borcun var mı geçen aydan kalan? 20 ocakta almışsın o günü saydılarsa geçmiş olabilir, saymadılarsa daha ödemene var.Post automatically merged:
Anlamadım saçma sapan şeyler için her gün mesaj geliyor şu bilgilendirme mesajını bı kere atmazlar sırf fazla almak için
Kanka harcamayı 29 ocakta yaptımEn yukarı sağda üç nokta var ona tıkla ardından ödeme yap yerine gir. Borcun var mı geçen aydan kalan? 20 ocakta almışsın o günü saydılarsa geçmiş olabilir, saymadılarsa daha ödemene var.
Burası neden 20 si olarak almış acaba ay ay. Neyse o zaman sorun yok. Şubatın 20 si ile martın 2 si arasında ödersin. Bu senin ekstre tarihin. Bu zamanda ödenir genelde. Erken ödersin ama gerek yok yani.Kanka harcamayı 29 ocakta yaptım
Teşekkürler hocamBurası neden 20 si olarak almış acaba ay ay. Neyse o zaman sorun yok. Şubatın 20 si ile martın 2 si arasında ödersin. Bu senin ekstre tarihin. Bu zamanda ödenir genelde. Erken ödersin ama gerek yok yani.
Ekstre kesim tarihi olduğu için.Burası neden 20 si olarak almış acaba ay ay.
Ben bekleyen taksitlerle karıştırdım. Doğru.Ekstre kesim tarihi olduğu için.