70 $ lık ürün için GÜMRÜK müşavirliği

Reaksiyon skoru
4
yurt dışından ilk defa kargo dahil 70$ lık bir ürün aldım ürün 60 $ 30 euro geçtiği için gümrük müşavirliğine gidip beyanda bulunmam gerekiyormuş bunun için belge vs istiyorlarmı müşavirliğe giderken ne götürmeliyim alış bilgileri fotokopisi vs gereklimi .

yurt dışından ilk defa kargo dahil 70$ lık bir ürün aldım ürün 60 $ 30 euro geçtiği için gümrük müşavirliğine gidip beyanda bulunmam gerekiyormuş bunun için belge vs istiyorlarmı müşavirliğe giderken ne götürmeliyim alış bilgileri fotokopisi vs gereklimi .
Hocam 30 euro'da kalktı. Aldığınız ürünün kendi fiyatı kadar vergi ödeyeceksiniz muhtemelen, o ürünün elinize ulaşması için gireceğiniz zahmete değmez bence.

Hocam 30 euro'da kalktı. Aldığınız ürünün kendi fiyatı kadar vergi ödeyeceksiniz muhtemelen, o ürünün elinize ulaşması için gireceğiniz zahmete değmez bence.
Orası öyle ama gidip almam gerekiyor müşavirlik belge vs istiyormu ?

Son düzenleme:
hocam nasıl yaparsanız yaptıktan sonra burayada yazarmısınız bizde bilgilenelim bundan sonra, arkadaşların dediği gibi ilk örnek siz olacaksınız.

beyler yurdışı işine bulaşmayın heleki ebay.com dan uzak durun derim 3000 tl lik aldım ürüne noter parası+ vergi+ gümrük müşavirlik parası 13 bin ila 15 bin arası masraf bildirdi müşavirlik geri iade et gitsin dedi . Ürünü teslim almadım için ptt iade edecek . :( müşavirliğe giderken de alım faturası ödeme dekont ürin bilgilerini resmini içeren çıktı ile gidilmesi işleri kolaylaştırıyor bilginize :)

Son düzenleme:
beyler yurdışı işine bulaşmayın heleki ebay.com dan uzak durun derim 3000 tl lik aldım ürüne noter parası+ vergi+ gümrük müşavirlik parası 13 bin ila 15 bin arası masraf bildirdi müşavirlik geri iade et gitsin dedi . Ürünü teslim almadım için ptt iade edecek . :)
Devletimiz çok yaşaa

Alacağınız ürün temuda varsa belki bir süre sonra oradan alabilirsiniz.

"Temu, Türkiye’de bir ithalatçı firma kurarak gümrük sürecine ilişkin engelleri aşma yoluna gitti.Kurulan yeni yapı sayesinde platformun gümrük işlemlerini doğrudan kendi bünyesinde yürüteceği, böylece yurt dışından sipariş veren kullanıcıların ilave bir işlemle uğraşmadan ürünlerini kapılarında teslim alabilecekleri ifade edildi."

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,189,906
Üyeler
188,849
Son üye
zamanyolcusutan
Geri