PC gaming için f/p kontrolcü önerisi.

Doğrudur hocam, 2024'te almışım. Belki o zaman için iyiydi bilemiyorum. Benim işimi fazlasıyla görüyor sorun yaşamadım şükür. 😄
Şanslı değilseniz yakın zamanda joystickleri drift yapmaya başlar. EA FC oynuyorsanız da LB RB tuşları içeriden kırılabilir.

Şanslı değilseniz yakın zamanda joystickleri drift yapmaya başlar. EA FC oynuyorsanız da LB RB tuşları içeriden kırılabilir.
Drift vs yaşamadım hiç. Genelde 2D açık dünya platform oynuyorum. LB RB'lerde de sorun yaşamadım.
İnşallah böyle devam eder. D:

peki birini tercih edecek olsak hangisi olurdu. ben de almayı düşünüyorum g80 ts kargoyla 3.500 cyclone 2 ise kuponumla 3700e gelecek ama hangisi daha iyi olur bilmiyorum.
Diavelin Thunderobotun daha iyi olduğunu söylüyor ancak şunu eklemek için ondan önce davrandım cyclone 2 şarj standıyla birlikte geliyor thunderobot'un standını ayrı olarak almanız ve fiyatına 800 lira daha eklemeniz gerekiyor bunu göz önünde bulundurun

peki birini tercih edecek olsak hangisi olurdu. ben de almayı düşünüyorum g80 ts kargoyla 3.500 cyclone 2 ise kuponumla 3700e gelecek ama hangisi daha iyi olur bilmiyorum.
Diavelin Thunderobotun daha iyi olduğunu söylüyor ancak şunu eklemek için ondan önce davrandım cyclone 2 şarj standıyla birlikte geliyor thunderobot'un standını ayrı olarak almanız ve fiyatına 800 lira daha eklemeniz gerekiyor bunu göz önünde bulundurun
Birbirlerine karşı artıları var; arkadaşın dediği gibi Thunderobot’ta şarj ünitesi ayrı satılıyor ama şarj ünitesiyle birlikte aldığında kuponsuz fiyatı GameSir Cyclone 2 ile neredeyse aynı seviyeye geliyor.

GameSir Cyclone 2 tarafında mikro switch tuşlar ve tetikler öne çıkıyor. Ayrıca PC yazılım desteği ve 3.5 mm jack girişi gibi artıları var.

Thunderobot G80 TS’ye bakarsak; değiştirilebilir mekanik D-pad, hızlı değiştirilebilir tuş düzeni sistemi, analog sertliğini ayarlayabilme (bence en büyük artısı), analog boyunu uzatabilme, daha yüksek batarya kapasitesi ve HD titreşim motorları gibi avantajlar sunuyor.

Özellik bakımından Thunderobot G80 TS daha dolu bir gamepad. Ama GameSir Cyclone 2 de genel olarak çok tatmin edici bir model; hangisini alırsan al memnun kalacağını düşünüyorum.

Siz de almadan önce konu açsaydınız keşke :D Xbox 9. nesil veya Dualsense alanlara linç var burada :P
Linç demeyelim de fiyatlarını hak etmiyorlar bence. Kötü değiller, ama artık hall effect bir stick yapmak zor olmamalı. Keza topluluk tarafında bu kolları modifiye eden veya onaranlar var. Yani sat gamepadi, hem tamirci kısmıan da para kazandır onun hall effect gibi parçalarını da sen sat.

Microsoft ve Sony çok düşünmüyorlar o konuda. O yüzden de şu an Çinliler gamepad tarafını ele geçirmiş durumda. CoD falanı aktif oynayanlar ne PS ne Xbox kolu kullanıyorlar, ya modifiyeli (yani iç aksanı değişmiş PS kolu) ya da Xbox tarafında desteği olan Çinli gamepadleri kullanıyorlar. Call of Duty tamamen gamepad oyunu bu arada bilgisayarda da çok fazla gamepad ile kullanılıyor. Arka tetik tuşları, ateş açmak için ayar yapılan tuşlar falan.

Tabii basit oyuncu için de hem uzun ömürlü olması açısından hall effect veya tmr stick (yeni versiyonları) içeren gamepad öneriyoruz. Bir de ülke malum zırt pırt bu şeylere insanlara para harcayamıyor. O yüzden 1-2 yılda drift olup, ₺1500-2000 tamir olacak kol yerine aynı fiyata hall effect alıp 3-5 sene rahatsız kullansın kafasıyla bakıyor forum kullanıcıları.

2500 TL altına PXN P5 8K, 4000 TL civarına Gamesir Cyclone 2, 3500 TL altına da Thunderobot G80 TS.
Şarj standı almaya gerek var mı? Analog sertliğini ayarlama vs sanki konfor açısından (ince ayar yapmak) thunderobot daha iyi gibi geldi. Şöyle bir Çince kanalda thunderobot A-Tier, cylone 2 B plus Tier koymuş.

Geri