Amazon’da yok mu oradan alıyordum ben genelde. Zaten Rapid aşırı üst bir seri değil o fiyatlar pahalı bence.yoksa bkmden almayı düşünüyorum ya da avansas. bir yerime girecek uçuk fiyatlar. bkmde 550 dhl(70tl), avansasta 590 (180tl kargo) oluyor kargo ile
amazonda var fakat Amazon satmıyor. satan kişinin hiçbir değerlendirmesi yok baktığımda. Rotring 500 ya da 600 gördüm onların da uçları yamukuyor ya da kiriliyormus çok hassasmis. Ben bu kalemi elimde dondurecem düşeceği zamanlar olacak. döndürmeye uygun mu rapid alternatif var mı.Amazon’da yok mu oradan alıyordum ben genelde. Zaten Rapid aşırı üst bir seri değil o fiyatlar pahalı bence.
Bence uygun değil ucunu kapatacaksan olabilir de ucu açık düşerse yamulur.amazonda var fakat Amazon satmıyor. satan kişinin hiçbir değerlendirmesi yok baktığımda. Rotring 500 ya da 600 gördüm onların da uçları yamukuyor ya da kiriliyormus çok hassasmis. Ben bu kalemi elimde dondurecem düşeceği zamanlar olacak. döndürmeye uygun mu rapid alternatif var mı.