❌İndirim Bitti! 4300 TL HYPERX Cloud III S Kablosuz Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Siyah

Hocam sizin yorumdan sonra bi Cloud II takıyorum bir bu ürünü, ben sizin bahsettiğiniz gibi bir fark hissedemedim. Hatta bu ürün bass'da bir tık daha doyurucu geldi. DtsX açıksa kapatmayı deneyin o özellikle atmosfer seslerinde (cadde, orman, kafe) bir tık boğukluğa yol açıyor.
Bilmiyorum bu kulaklık tam bir şans işi gibi seven de var sevmeyen de var. Ne kadar sevmeyebilirim diyerek aldım ve bu kadar fark bana hiç iyi gelmedi. Kulak meselesi insandan insana çok değişen bir şey zaten o yüzden bir şey diyemiyorum ama deneyimlerim bu yöndeydi. Gerçekten beğenmeyip iade eden insanlara hayret ediyordum. Hatta şey diyorlardı bu konuda da mevcut, kulaklığı iade edenler eq ayarını yapamayan insanlar vs. Bana kalırsa bu seviyede bir kulaklığı alıp default kullandıramamak bir rezilliktir. Her son kullanıcı aldığım ürün için bir ton uygulama indireyim uğraşayım demez. Ben normalde uğraşıp bir yolunu bulmayı seven birisiydim ama çare bulamadım. Cloud 2 devam edeceğim sanırım.

C2 de kullanmak için indirimli fiyattan aldım. Hiçbir ayar yapmamış iken Takım oyuncusu sol önden gidiyor tam sağ taraftan ayak sesleri öndeki ateş ediyor arkadan mermi sesleri 500TL lik yedek rampage daha iyi ses kasıyor en azından doğru kasıyor. 5 Farklı kulaklık kullandım bir yaşıma daha girdim iade ettim. Sesi kablolu modelinden kat ve kat üstün yazılım leş

C2 de kullanmak için indirimli fiyattan aldım. Hiçbir ayar yapmamış iken Takım oyuncusu sol önden gidiyor tam sağ taraftan ayak sesleri öndeki ateş ediyor arkadan mermi sesleri 500TL lik yedek rampage daha iyi ses kasıyor en azından doğru kasıyor. 5 Farklı kulaklık kullandım bir yaşıma daha girdim iade ettim. Sesi kablolu modelinden kat ve kat üstün yazılım leş
daha önceden cloud 3 alıp denemiştim bahsettiğiniz sorunlardan dolayı iade etmiştim denemediğim eq ayarı veya program kalmamıştı ama adam soldayken ses sağdan felan geliyordu ters ceviriyordum ayarlardan yine aynı saçmalıklar devam edince iade etmiştim.
abi ayrıca bir kulaklık alıp üstüne 5 program yükleyip neden ayar yapmak zorunda kalıyoruz prolar için yaptır ama defaultda bi düzgün gelsin.

Hali hazırda Cloud 2 kullanıyorum aşırı memnunum ama bu fiyata görünce cloud 3 s aldım ancak halen kutusu kapalı bir deneme fırsatım olmadı.

daha önceden cloud 3 alıp denemiştim bahsettiğiniz sorunlardan dolayı iade etmiştim denemediğim eq ayarı veya program kalmamıştı ama adam soldayken ses sağdan felan geliyordu ters ceviriyordum ayarlardan yine aynı saçmalıklar devam edince iade etmiştim.
abi ayrıca bir kulaklık alıp üstüne 5 program yükleyip neden ayar yapmak zorunda kalıyoruz prolar için yaptır ama defaultda bi düzgün gelsin.

Hali hazırda Cloud 2 kullanıyorum aşırı memnunum ama bu fiyata görünce cloud 3 s aldım ancak halen kutusu kapalı bir deneme fırsatım olmadı.
Bu kulaklık mevzu oyun müzik flim faktörlerinin birleşmesinden midir nedir en zor parça oldu benim için ekran kartı işlemci psu için toplamda bu kadar düşünmedim araştırmadım. Hemen hemen herkes birinin beğendiği marka kulaklığı kötülüyor.

Zamanında cloud core kullandım, sonra cloud alpha s kullandım, cloud 3 wireless aldım ve bu indirimle cloud 3s wireless'a geçtim. Bem hepsinden memnun kaldım açıkçası. Steelseries nova 3 almıştım zamanında ondan hiç memnun kalmamıştım. Olay biraz ses profilini sevip sevmediğinizde bitiyo. Konuda boşuna tartışıyorsunuz bence.

ben aldım gayet memnunum ses az geliyorsa apo equalizer üzerinden iyi seviyeye geliyor benim icin yeterli cs2 oynuyorum genelde 1 ay gidiyormus şarjı 4 gündür kullanıyorum daha ses 80 geldiğinde 85ti

Ben de aldım bikaç gündür kullanıyorum ses seviyesi az diyenleri gördüm de ben yüzde 70 ses ile oynuyorum cs2 yi ona rağmen çok geliyor bana bazen sesi. Boğukluk asla yok bende hatta tam tersi sesler baya net baya ayrı ayrı hissettiriyor her adım her mermi öyle söyliyim. Sağdan gelen adamı solda duyma gibi bir problemle de karşılasmadım. redditte popüler bir ayar var bu kulalık icin o sekilde kullanıyorum, güncel firmware ve dts yüklü şekilde yani baska eq ayarı falan yapmadım hocam. Mikrofon da ben ayrıca test etmedim ama kötü geliyor sesin diyen yok. Mic monitöring diye bir ayarı var kendi sesimizi direk kulaklıga yansıtıyor ince ince ama baya iyi calısıyor bağırıp bağırmadıgını veya sesinin nasıl gittiğini anlıyosun ve gecikmesi yok. Şuanlık görüşüm olumlu film falan izlemedim ama müzik performansını da gayet beğendim.

Yani hocam boğuk ses veya yanlış ses gelen arkadaşların kulaklıklarında fabrikasyon bir hata olabilir varsa süreniz iade edin bence firmware güncellemesi ile de düzelmiyorsa.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,189,851
Üyeler
188,839
Son üye
raseoo
Geri