❌İndirim Bitti! 🥳🔥 Xiaomi Buyfun Wowstick 1f+ 69'luElektrikli Hassas Tornavida Seti 999₺

Satıcı Hepsiburada
Hepsiburada satıcılı yorumlar pek iç açıcı gibi gelmedi ondan sordum hocam normalde hep 1500-2000 bandında bu elektronikler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Orijinal Xiaomi olduğunu sanmıyorum dostlar bilemedim.

Hepsiburada satıcılı yorumlar pek iç açıcı gibi gelmedi ondan sordum hocam normalde hep 1500-2000 bandında bu elektronikler.

Orijinal Xiaomi olduğunu sanmıyorum dostlar bilemedim.
Orijinal üründür bu, satıcı Hepsiburada çakma veya fason ürün satmaz bence.

Bir benzerini Şok'tan aldım 700'e. Komple sistem topluyorum; kasa fanı, soğutuların kalın ve sert parmak vidaları vb. hariç her vidayı sıkabiliyor. O sert vidalar için de Bosch'un cırcırlı setini aldım, 2 set ile her şeyi söküp takıyorum rahatça. Haftada 3-5 sistem toplayan biri olarak hayat kurtarıyor bu tarz ürünler

Bunun orijinal olması imkansız arkadaşlar alıp almamak arasında kararsız kaldım

ben iptal ediyorum saklama kutusu normalde resimdeki gibi mıknatıslı gelmesi lazım ama görsellerde dikdörtgen düz bir kutu ile gelmiş görünüyor bir yorumda da bu durumdan bahsedilmiş.

1770903859119.webp

ben iptal ediyorum saklama kutusu normalde resimdeki gibi mıknatıslı gelmesi lazım ama görsellerde dikdörtgen düz bir kutu ile gelmiş görünüyor bir yorumda da bu durumdan bahsedilmiş.

Alıntıyı görüntüle
Bu yorum Hepsiburada satıcısına ait değil.

Hepsiburada satıcılı da new box diye o saçma plastik kutuyu göndermişler yine

1770904094258.webp

Ben Hyundai şarjlım ile çok mutluyum. Bunlar da çok güzel elektronik tamirde güzel oluyor ama torku çok az kalıyor. Telefon vidaları, laptop vidası söker takarsınız ama kasada ki anakart, psu vidalarını sıkmaya çalışırken eğğğğ diye bir ses duyabilirsiniz.

Buyfun Xiaomiye ait bir marka değilmiş arkadaşlar. Marka Xiaomi mi Buyfun mu ciddi soru işareti var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,126
Üyeler
189,038
Son üye
Mehmet taş
Geri