❌İndirim Bitti! 🥳🔥 Xiaomi Buyfun Wowstick 1f+ 69'luElektrikli Hassas Tornavida Seti 999₺

Bu ürünün xiaomi ile alakası yok gibi. Bire bir aynısını aliexpresten almıştım. Şekil button herşeyi aynı. Bu yuvarlak olanı iyi kavramak gerekiyor. İlk torkta veya tam sıktığınızda birden elden kayıyor.

Ben temudan köşeli almıştım. Bunun tutuşu daha iyi.

1770915859188.webp

Dün aldım bugün geldi. uçları çok kaliteli sadece onlar için bile alınırdı. bana 389 tl ye geldi. ama 1000 tl ye de alınabılırdı. güzel cihaz ince işler için lazımdı böyle bir şey cok iyi oldu. atan arkadasa tesekkurlerimi sunarım

Ekler

• wowstick 2.webp
    wowstick 2.webp
    249.3 KB · Hit: 41
  • wowstick.webp
    wowstick.webp
    221.1 KB · Hit: 42
Dün aldım bugün geldi. uçları çok kaliteli sadece onlar için bile alınırdı. bana 389 tl ye geldi. ama 1000 tl ye de alınabılırdı. güzel cihaz ince işler için lazımdı böyle bir şey cok iyi oldu. atan arkadasa tesekkurlerimi sunarım
Nasıl 389TL'ye geldi hocam banka kampanyası mı vardı ? Birde bir sorum daha var hocam bir kaç arkadaş üste ürünün orijinal olmadığı söylemiş ürün sizce orijinal değil mi ?

Nasıl 389TL'ye geldi hocam banka kampanyası mı vardı ? Birde bir sorum daha var hocam bir kaç arkadaş üste ürünün orijinal olmadığı söylemiş ürün sizce orijinal değil mi ?
gecen aylardan yaptıgım alısverıslerden 600 tl puanım vardı 15 i son günüydü. ürün xaomi alt markasıymıs sanırım. videolarda baktım taşıma çantası farklı ama benım aldıgımda gelen beyaz kutuya hepsi sıgıyor. ufak tefek işlerimi görmesi için 400 tl ye aldım bedava orjinal olmasa bile ben fp açısından mantıklı buldum ki 1000 tl ye bile cok ıyıydı bence

Geri