45.000 TL'ye Ps5 Pro mu 70.000 TL'ye 9070xt sistem mi?

Ps5 pro vs 9070xt

• Ps5 pro

Oylar: 2 9.1%
  • 9070xt

Oylar: 20 90.9%

• Oy kullanan toplam üye
    22
günde 2-3 saat tv başında oyun oynarım dersen ps5 rahatlığı pcde yok.

Fakat ps tarafında oyunlara çok para bayacaksın. Paran varsa veya düzenli gelirin varsa ps öneririm.

günde 2-3 saat tv başında oyun oynarım dersen ps5 rahatlığı pcde yok.

Fakat ps tarafında oyunlara çok para bayacaksın. Paran varsa veya düzenli gelirin varsa ps öneririm.
Yıllık 3.000 TL'ye PlayStation plus üyeliği beni götürmez mi

9070 xt ps5 prodan fazla fps veriyor mu ne kadar fark var aralarında
sadece oyun için bilmem ama bilgisayarı oyun hariç her şeye kullanabiliyorsun benim ps5 pro işime yaramazdı mesela

PlayStationın tek özelliği konforlu olması yani yattığın yerden falan oynayabilmen oyun fiyatlarını zaten bahsetmiyorum ayrıca televizyonununda iyi olması lazım He bu arada öyle vaad ettikleri gibi 2k 120fps diye bir şey yok bazı oyunlarda 30fps bile oluyor tabi sen pro aldığın için iyi performans alırsın ama örnek veriyorum pcde 250fps+ alacağın oyundan 60fps alırsın zaten televizyonun 140hz değilse psde alacağın fpsin bi önemi yok yine 60 olarak görürsün
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

9070 xt ps5 prodan fazla fps veriyor mu ne kadar fark var aralarında
sadece oyun için bilmem ama bilgisayarı oyun hariç her şeye kullanabiliyorsun benim ps5 pro işime yaramazdı mesela
Dünyadaki Hiçbir Oyun Konsolu Yüksek performansı hedeflemez zaten ki öylede Ps devri bitti artık eskiden bilgisayarların yetmediği şeylere psler yetişiyordu artık konsollar sadece konfor işi performans yok alacağın fpsler fazla değil oyun fiyatları rezil derecede pahalı özgürlük ne olursa olsun PC

tamamen şahsi bir mesele hiç bir şeye uğraşmıyım rahat rahat tek tuşa basıp oyuna giriyim yattığım yerden oynayım dersen playstation diğer türlü pc

2008 den 2025 e kadar PlayStation kullanıcısı olarak PC diyorum son 1 senedir PC ye geçtim performans olsun oyun fiyatları olsun PC daha avantajlı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,494
Üyeler
189,277
Son üye
ekincanbey
Geri