6-7k arası monitör önerir misiniz

hocam ozaman listemizin son versiyonu böyle sende onaylarsan pivotlu asus tufu alıcam
dediğim gibi illa asus pivot olucak dersen alınabilecek en ucuz ürün o alabilirsin tabii ki ama fiyatını kesinlikle bence hak etmiyor. hayırlı olsun şimdiden. mümkünse vatana gidip kendin görüp test ederek al orda da aynı fiyatlı sanırım

hocam dediğim gibi düzgünden kastın asus msi ise boş yere para harcamış olursun. bu markanın ürünleri zannettiğin gibi kusursuz falan değiller benim msi monitörüm vardı mesela paneli bozulmuştu. yani anlayacağın diğer markalarla arasında çok fark yok tabi tutupta gamebooster falan al demiyorum ama enazından aoc phılıps gıgabyte LG bunlarda güzel markalar onlara da bak enazından. yoksa sırf asus olsun diye fullhd monitöre 8-9 vereceğine bahsettiğim iyi markaların 2k monitörleri var onları almamak saçmalık olur. tabii ki karar senin.

pivotlu asus full hd 240hz : https://www.hepsiburada.com/asus-23-8-tuf-gaming-vg249qml5a-0-3ms-240hz-full-hd-ips-gaming-monitor-p-HBCV0000BZWHMC?magaza=VATAN BİLGİSAYAR&utm_source=epey&utm_medium=cpc&utm_campaign=sc:hb-ecom.sr:epey.md:pricecomp&wt_pc=epey&adj_t=1f4imnxj_1fnj6c85&adj_campaign=epey

üstüne biraz daha ekleyip iyi markalardan alabileceğin 2k ürünler :

tam dediğin gibi düşünüyorum bende gamebooster ve rampageye istemiyorum diğer dell olsun gigabyte olsun bunları alabilirim sorun yok şuan kullandığımda gigabyte ztn bir de 27 inç istemiyorum 24 inç gayet yeterli banaa masam küçüj büyük durur yerim kısıtlı
önerdiğin monitörler güzel fakat bütçemi aşıyor bütçe 6 6.5 civarı 2k olmasına gerek yok hzi 240hz olsa yeterli uğraştırıyorum özür dilerim

hocam dediğim gibi düzgünden kastın asus msi ise boş yere para harcamış olursun. bu markanın ürünleri zannettiğin gibi kusursuz falan değiller benim msi monitörüm vardı mesela paneli bozulmuştu. yani anlayacağın diğer markalarla arasında çok fark yok tabi tutupta gamebooster falan al demiyorum ama enazından aoc phılıps gıgabyte LG bunlarda güzel markalar onlara da bak enazından. yoksa sırf asus olsun diye fullhd monitöre 8-9 vereceğine bahsettiğim iyi markaların 2k monitörleri var onları almamak saçmalık olur. tabii ki karar senin.

pivotlu asus full hd 240hz : https://www.hepsiburada.com/asus-23-8-tuf-gaming-vg249qml5a-0-3ms-240hz-full-hd-ips-gaming-monitor-p-HBCV0000BZWHMC?magaza=VATAN BİLGİSAYAR&utm_source=epey&utm_medium=cpc&utm_campaign=sc:hb-ecom.sr:epey.md:pricecomp&wt_pc=epey&adj_t=1f4imnxj_1fnj6c85&adj_campaign=epey

üstüne biraz daha ekleyip iyi markalardan alabileceğin 2k ürünler :

gamebooster al demiyorum diyip en basta gamebooster onermeniz cok iyi olmus hocam.

gamebooster al demiyorum diyip en basta gamebooster onermeniz cok iyi olmus hocam.
konuyu tamamen okursan sebebini anlayabilirsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

270 hz kullanıyorum bak bu da linki https://www.akakce.com/monitor/en-u...ll-hf-freesync-oyuncu-u-fiyati,101029078.html
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

fiyatı da düşmüş ha pazaramada 5 küsürmüş iyiymiş satıcı puanı da yüksek bence buna bi bak derim
buna 2. el ve satıcı leş diyorlardı

Geri