2k monitörde 5060ti mi yoksa 9060 xt mi 16gb ikiside

baki__

80+
Reaksiyon skoru
0
hazır sistem alacağım aradaki fiyat farkı aşırı önemli değil bu iki seçeneğim var 2k monitör olacağı için hangisi daha mantıklı,genellikle fps oynarım ama hikayelide olabilir

hazır sistem alacağım aradaki fiyat farkı aşırı önemli değil bu iki seçeneğim var 2k monitör olacağı için hangisi daha mantıklı,genellikle fps oynarım ama hikayelide olabilir
Hikayeli oynayacaksan kesinlikle 5060ti , Dlss kalitede görüntüyü değiştiriyor bayağı. Ben şshsen FPS de oynasam hikayeli de oynasam eğer çok fiyat farkı yoksa 5060ti tercih ederdim. Nvidia alınca kafa daha rahat oluyor

Sorduğunuza göre ikiside bütçenize yönelik diye varsayıyorum. Ben bir 9060xt 16gb kullanıcısıyım sistemimde genelde asus tuf ekosistemi kullanıyorum bu da ortalamadan en az %15-20 kadar daha pahalı oluyor. Bu ekran kartından önce defalarca nvidia ve amd kartlar kullandım. Hiç birinde bir sorun yaşamadım her birinden memnun kaldım. Eğer bütçem yetseydi 5060ti 16gb alacaktım çünkü hem performansta biraz daha iyi hem dlss teknolojisi daha iyi hem de yayın ve video yapmak için daha iyi teknolojiler içeriyor. Şuan ki durumu tam bilmiyorum artık ilgilenmiyorum ama ben bu kararı verdiğim zamanlarda, 5060ti 16gb %20-%25 daha pahalıydı. Bende bütçem dahilinde 9060xt 16gb'a yöneldim. Gayette memnunum. Bende 2k da kullanıyorum performansı beni tatmin etti. Gönül isterdi ki 5070ti veya olmadı 9070xt ama :) Yani bütçeniz müsaitse 5060ti 16gb daha iyi ama f/p anlamında 9060xt 16gb da kesinlikle üzmez.

9060 xt 16 gb ve 2 k ekran kullanıyorum bence hiç sorun yok ama oynadığın oyunlara bağlı

cevaplarınız için çok teşekkürler işlemci olarak 7500f kullanacağım sizce bu yeterli mi?

Normalde AMD derdim ama fiyat farkı önemli değil madem, yazılım stabilitesi, DLSS yaygınlığı, MFG için RTX 5060Ti alınabilir.

5060ti 16gb

ben 4k 240ta 5060ti kullanıyorum. Problem yaşamıyorum fsrda görüntü bozulmaları oluyordu dlss bu konuda çok daha iyi. ama ben 6650xt kullanıyordum yeni nesil daha iyi olabilir.

Bütçe sorun değilse her zaman nvidia tarafındayım

Geri