Bu forumda insanların boş dertleri çok

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

Ali erdal

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
4
Bu forumda insanlaeın ne boş dertlwei var hiç aoegulamadınız mı enayinin biri ddr4 3200mhz çöp sisteminde 3060 ti var kartımı yükselticem sizce 5060 ti filan neye geçmeliyim filan diyor lan neyin kafası bu gerçekten de insanlar çok gereksiz şeylere para harcıyorlar kısacası bu forumlar tam bir çöplük degil mi sizcede

Bu forumda insanlaeın ne boş dertlwei var hiç aoegulamadınız mı enayinin biri ddr4 3200mhz çöp sisteminde 3060 ti var kartımı yükselticem sizce 5060 ti filan neye geçmeliyim filan diyor lan neyin kafası bu gerçekten de insanlar çok gereksiz şeylere para harcıyorlar
Oyun için her şey mübah, hayatta tek hakiki şey oyundur... Çoğu genç, ortaokullu veya liseli, kızmaya gerek yok :)

Oyun için her şey mübah, hayatta tek hakiki şey oyundur... Çoğu genç, ortaokullu veya liseli, kızmaya gerek yok :)
Ona bir şey demiyorum yükseltilicek sistem olsa tamam elaman çıldırtıyor 3200mhz ddr4 sisteme 3060 ti yetmez miş gibi 5070 e geçicekmiş

Ona bir şey demiyorum yükseltilicek sistem olsa tamam elaman çıldırtıyor 3200mhz ddr4 sisteme 3060 ti yetmez miş gibi 5070 e geçicekmiş
Bazı gençler sırf yalnızlık çektikleri için forumdalar, sırf biraz olsun muhabbet edebilmek için yani... Devir böyle bir devir. :( Gençlik gerçekten olması gereken yerde değil.

boş konuşan cezayı yemiş . :)
Arkadaş belki adam 5070 takıp 2k çözünürlükte kullanacak . Niye ezber yorumlar yapıyorsunuz . Bu forumlar zaten bilgi edinme , öneri alma yeri değil mi ?

Arkadaş belki adam 5070 takıp 2k çözünürlükte kullanacak . Niye ezber yorumlar yapıyorsunuz . Bu forumlar zaten bilgi edinme , öneri alma yeri değil mi ?
(emin değilim) boş konuşan değil sanırım yan hesap emin değilim ancak birisi peygambere açıkca hakaret etti cimerlik oldu hemen sonrasında bu kişi aynı gönderiye yorum yaptı bu sebeple yan hesap çoklu hesap olabilir yöneticiler bilir sebebi bilemem bilmiyorum günaha girmek istemem değilse sorun yok zaten ama hemen ardından direkt ban yemesi bu şüpheyi uyandırdı bende

Son düzenleme:
kimin yan hesabı acaba

5070 takıp ddr4 3200mhz sistemi mi 2k da kullanıcak r5 5600 lü sistemi roblox açamaz 2 k da
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

(emin değilim) boş konuşan değil sanırım yan hesap emin değilim ancak birisi peygambere açıkca hakaret etti cimerlik oldu hemen sonrasında bu kişi aynı gönderiye yorum yaptı bu sebeple yan hesap çoklu hesap olabilir bilmiyorum günaha girmek istemem değilse sorun yok zaten ama hemen ardından direkt ban yemesi bu şüpheyi uyandırdı bende
Peygambere küfür ile konu ne alaka benim yan hesabım bu çoklu hesab degil insanları rahatsız etmekten ban yedim

(emin değilim) boş konuşan değil sanırım yan hesap emin değilim ancak birisi peygambere açıkca hakaret etti cimerlik oldu hemen sonrasında bu kişi aynı gönderiye yorum yaptı bu sebeple yan hesap çoklu hesap olabilir bilmiyorum günaha girmek istemem değilse sorun yok zaten ama hemen ardından direkt ban yemesi bu şüpheyi uyandırdı bende
Kardeşim Sen nasıl iftiracı pislik birisin hem ahkam kesiyorsun hem peygambere küfür ettigimi söylüyorsun

Kardeşim Sen nasıl iftiracı pislik birisin hem ahkan kesiyorsun hem peygambere küfür ettigimi söylüyorsun
iftira atan yok o kişi ban yer yemez ban yedin ve aynı gönderide belirdin doğal olarak forumdaki herkes yan hesap şüphesine düşer. ayrıca bu hesabında yeni kimsin necisin nerden bilelim

iftira atan yok o kişi ban yer yemez ban yedin ve aynı gönderide belirdin doğal olarak forumdaki herkes yan hesap şüphesine düşer. ayrıca bu hesabında yeni kimsin necisin nerden bilelim
Peygambere küfür etti ne demek ya biri ban yediyse başkasıda ban yerse o o mu oluyor

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri