Öneri Macbook aldım ama çok karışık alışabilir miyim sizce?

Reaksiyon skoru
111
m4 serisi aldım air modelinden
telefonum kulaklığım apple ama mac kısmında cidden alışmam çok zor gibi hissediyorum nedense
var mıdır kesin yapmamı istediğini ayar düzenleme vs youtube üzerindeki videoları izledim de her video herkes çok farklı ayarlar yapıyorlar cidden beynim yandı

Oyun vs oynamıyor + gününün çoğunu pc de geçiriyorsan maks 1 ay

yavaş yavaş hocam. İnsan nelere adapte olmuyo siz niye olamayasınız :)

yavaş yavaş hocam. İnsan nelere adapte olmuyo siz niye olamayasınız :)
eyvallah hocam bilmiyorum çok güçlü bir makine capcut falan çok hızlı seri mükemmel ama bazen gözüm sol alttaki başlat kısmını aramıyor değil ya

hocam ben de ilk başta zorlanmıştım zamanla alışıyosun o karışıklık tamamen stabilliğe rahatlığa bırakıyor kendini touchpadi kullanmayı öğren mouse a asla ihtiyacın olmuyor

hocam ben de ilk başta zorlanmıştım zamanla alışıyosun o karışıklık tamamen stabilliğe rahatlığa bırakıyor kendini touchpadi kullanmayı öğren mouse a asla ihtiyacın olmuyor
işte sorun orada hocam yok 3 parmak yok 4 parmak yok 6 8 parmak ile bunu kenara at falan o biraz canımı sıktı ama alışırım diye düşünüyorum
m350s söyledim bir tane rahatlarım diye düşünüyorum touchped benlik değil

işte sorun orada hocam yok 3 parmak yok 4 parmak yok 6 8 parmak ile bunu kenara at falan o biraz canımı sıktı ama alışırım diye düşünüyorum
m350s söyledim bir tane rahatlarım diye düşünüyorum touchped benlik değil
inan ilk başta ben de öyle diyordum ama zamanla alışıyosun cidden baya konforlu oluyor hayırlı olsun bu arada sorması ayıptır kaça aldınız

m4 serisi aldım air modelinden
telefonum kulaklığım apple ama mac kısmında cidden alışmam çok zor gibi hissediyorum nedense
var mıdır kesin yapmamı istediğini ayar düzenleme vs youtube üzerindeki videoları izledim de her video herkes çok farklı ayarlar yapıyorlar cidden beynim yandı
hocam izlediğin videolardan şuan sana en yakın gelen ayarları yapıp bir süre kullan daha sonra kendine göre ayarların oturur zaten gözünde büyütme ben ilk aldığımda alışmam 1 hafta sürmüştü

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,189,973
Üyeler
188,860
Son üye
beko02zaza
Geri