5070'e kadar alabilirsin , amd için de 9070'e kadar alabilirsin. Güncel olarak amd nvidiadan daha stabil ama yine de seni kırmayalım 5060 ti 16gb alabilirsin.şuanda 3060 5600 var 5600ün 1080de yetebileceği darboğaz yapmayacağı bir ekran kartı lazım ayrıca da vram olarak 3060 dan düşük olmaması gerekli amd hariç bir ekran kartı önerirseniz sevinirim
amd nin nvidia dan daha stabil olacagını sanmıyorum. Amd ekran kartı pişmanlıktır hiçbir özelliği yok5070'e kadar alabilirsin , amd için de 9070'e kadar alabilirsin. Güncel olarak amd nvidiadan daha stabil ama yine de seni kırmayalım 5060 ti 16gb alabilirsin.
Öyle araştırabilirsin. Özellikle 2025 yılında amd daha stabildi amd nin bir önceki sürücüsü kötüydü yeni gelen en son sürücü ile sorun yok.amd nin nvidia dan daha stabil olacagını sanmıyorum. Amd ekran kartı pişmanlıktır hiçbir özelliği yok
daha stabil oldugundan haberim var bir özellik var sadece o amd de düzgün çalışmadığı için mecbur nvidia alıcaz5070'e kadar alabilirsin , amd için de 9070'e kadar alabilirsin. Güncel olarak amd nvidiadan daha stabil ama yine de seni kırmayalım 5060 ti 16gb alabilirsin.
5060 ti 16gb alabilirsin hocam cudadan bahsediyorsun muhtemelen veya MFG.daha stabil oldugundan haberim var bir özellik var sadece o amd de düzgün çalışmadığı için mecbur nvidia alıcaz
işlemci yetmezki ona5070 alabiliyosan büyük level atlarsın
anında yeniden oynatma cuda falan değil5060 ti 16gb alabilirsin hocam cudadan bahsediyorsun muhtemelen veya MFG.
5070'e yetiyor 2k da 1080p de zorluyor ama yine besleyebilir ama yok ben garanti beslesin diyorsan 5060 ti 16gb.işlemci yetmezki ona
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
anında yeniden oynatma cuda falan değil