Öneri R5 5600 için ekran kartı

tabii ki önceki deneyimlerinizden aklınızda kötü kalmıştır doğrudur fakat daha uyguna 4060Tİ 16GB dan biraz daha iyi performansa sahip bir kart alıyorsunuzki bu sayede top tier modellerde alabilirsiniz sadece 6700XT değil RX 6800 de düşünebilirsiniz 10-12K arası bulunabiliyor ama Nvdia denemek isterım derseniz 3070 veya 3070Tİ alabilirsin tek dezavantajı 8GB olması fazla vram gerektiren oyunlarda fps çakılabiliyor.
Uyguna bulunursa 3080 de olur işlemciyi biraz zorlayabilir ama 10-12GB VRAM olduğu için daha rahat olur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

9060XT nasıldır?
5060Ti nin AMD muadili, iş görür.

Uyguna bulunursa 3080 de olur işlemciyi biraz zorlayabilir ama 10-12GB VRAM olduğu için daha rahat olur.

5060Ti nin AMD muadili, iş görür.
Hocam 6800XT ve 9060XT arasında hangisi daha mantıklıdır?

sanmıyorum sıfır bulabileceğini
2. El maalesef yaşadığım ilden dolayı pek piyasada kart bulunmuyor hocam.

9060XT daha güncel FSR4 desteği falan var ve daha az güç çekiyor o alınabilir ikisi yakın fiyatsa.

facebook gruplarında güvenilir üyelerden alabilirsin ben öyle yaptım hatta 7700xt bi ara hazır sistem vardı donanım arşivinin onu alıp tek tek satan çok oldu sıfır 7700xtler 12.5 tan satıldı

facebook gruplarında güvenilir üyelerden alabilirsin ben öyle yaptım hatta 7700xt bi ara hazır sistem vardı donanım arşivinin onu alıp tek tek satan çok oldu sıfır 7700xtler 12.5 tan satıldı
16gb versıyonu ıse guzeldır gecenlerde 13 15k aralarına dusmustu sahıbındende 0 ucuza bulabılırsn normal sıtelere gore alıp ılana koyan cok oldu
Hocam cevaplarınız için teşekkürler ama 2. El düşünmüyorum

5700xt kullanıyorum çok memnununum 4500-5000 bandında
rdr 2 god of war 2018 ve ragnarok lastofus part 2 bitirdim kartla yüksek-ultra grafiklerde yüzümü kara çıkartmadı bütçen çok değilse işini görür

Bütçe önemli.Bütçen ne kadar?
Hocam işlemci için max kartı arıyorum. Şuanlık 15-20 arası ama daha ucuza veya bieaz daha yükseğe değecek bir kart varsa o da olur. Birkaç ay bekleyip alma imkanına sahibim çünkü.

Hocam işlemci için max kartı arıyorum. Şuanlık 15-20 arası ama daha ucuza veya bieaz daha yükseğe değecek bir kart varsa o da olur. Birkaç ay bekleyip alma imkanına sahibim çünkü.
Parçaları satıp DDR5 sistem oluştursan olmazmı

imzamda ryzen 5600 e rtx 4070 kullanıyorum 2k da sıfır darbogaz 1080p de 9060xt alabilrisinz 16 gb olanı 4070 den güçsüz bir gpu 1080p de besleyecektir

Geri