🔥İndirim Thermaltake ThoughPower Pf3 1050W Platinum PSU - 7499 TL

fas değil direk fakfakir :d
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

gf3 de bir tasarım hatasın mıdır nedir patlıyordu sanki sonraki modellerde düzeltmişlerdi
İnşallah öyledir, aslında MSI alacaktım ancak stoğu kalmamış Amazonda. Stoğa gelirse muhtemelen iptal edeceğim, ilk tercihim MSI idi yoksa.

Hocam ben de Karnel Power 41 hatasından dolayı PSU almayı planlıyorum. RTX 3080, i7 8700k ikilisi için iyi midir ?
Gayet yeterli sistem için.

İnşallah öyledir, aslında MSI alacaktım ancak stoğu kalmamış Amazonda. Stoğa gelirse muhtemelen iptal edeceğim, ilk tercihim MSI idi yoksa.

Gayet yeterli sistem için.
ben de 9.5 k ya 1200 w asus rog aldım, eğer bu da olsaydı o zaman alternatif olarak kesin bunu alırdım diyebilirim bu arada

1200w xfx xts2 80 plat psu kullanıyorum psu biraz eski bi ara sürekli reset atıyordu sonradan düzeldi şuan hiç bi sorun yaşamıyorum
5800x3d
6900xt sistem kullanıyorum değiştirmeye gerek var mı bu ara çok ödeme yaptık ama yine de alabilirim

1200w xfx xts2 80 plat psu kullanıyorum psu biraz eski bi ara sürekli reset atıyordu sonradan düzeldi şuan hiç bi sorun yaşamıyorum
5800x3d
6900xt sistem kullanıyorum değiştirmeye gerek var mı bu ara çok ödeme yaptık ama yine de alabilirim
mmis gibi psu hocam ne gerek var

1650w B SEVİYE
SUBAT750 kodunu kullanın.
not:alıntıdır, bilgim yok.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,208,188
Üyeler