🔥İndirim Dominos 2 Adet Orta boy Pizza 200TL-Yemeksepeti

Eyvallah hocam. Eğer kampanya bitmezse iş çıkışı sipariş geçicem :D

Nesi sıksın?Bizim ülkeye yapılsaydı unutulmazdı ama :D Bizim millet başına gelmeden tepki göstermiyor ya komedi.Bilmeyenler icin ss attım.Takılmıyorsanız bakmayıp geçebilirsiniz.
Tepki gösteremeyecek kadar fazla marka var İsrail destekçisi. Senin ülke siyasetin bile bunu engelleyemez kimse birbirini kandırmasın. Kişisel olarak yapılabilir evet ama paylaşımlar sıktı artık. Mesela Nvidia kart kullanıyorsunuzdur büyük ihtimal ama onlar bile İsrail destekçisi. Kimsenin Nvidia konuları altına boykot yazdığını görmedim ama.

Tepki gösteremeyecek kadar fazla marka var İsrail destekçisi. Senin ülke siyasetin bile bunu engelleyemez kimse birbirini kandırmasın. Kişisel olarak yapılabilir evet ama paylaşımlar sıktı artık. Mesela Nvidia kart kullanıyorsunuzdur büyük ihtimal ama onlar bile İsrail destekçisi. Kimsenin Nvidia konuları altına boykot yazdığını görmedim ama.
Amd kart kullanıyorum.Fazla marka olduğunu bende biliyorum amaç hobi/zevk olarak yaptığınız şeylerin markasını değiştirmek.Kişisel ihtiyaç olsa haklısınız derdim.

Amd kart kullanıyorum.Fazla marka olduğunu bende biliyorum amaç hobi/zevk olarak yaptığınız şeylerin markasını değiştirmek.Kişisel ihtiyaç olsa haklısınız derdim.
İstersem yurtdışındaki bütün markalarla İsrail'in ilişkisini bulurum, para varsa yahudiler de var, boş iş.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,126
Üyeler
189,038
Son üye
Mehmet taş
Geri