Tepki gösteremeyecek kadar fazla marka var İsrail destekçisi. Senin ülke siyasetin bile bunu engelleyemez kimse birbirini kandırmasın. Kişisel olarak yapılabilir evet ama paylaşımlar sıktı artık. Mesela Nvidia kart kullanıyorsunuzdur büyük ihtimal ama onlar bile İsrail destekçisi. Kimsenin Nvidia konuları altına boykot yazdığını görmedim ama.Nesi sıksın?Bizim ülkeye yapılsaydı unutulmazdı amaBizim millet başına gelmeden tepki göstermiyor ya komedi.Bilmeyenler icin ss attım.Takılmıyorsanız bakmayıp geçebilirsiniz.
Amd kart kullanıyorum.Fazla marka olduğunu bende biliyorum amaç hobi/zevk olarak yaptığınız şeylerin markasını değiştirmek.Kişisel ihtiyaç olsa haklısınız derdim.Tepki gösteremeyecek kadar fazla marka var İsrail destekçisi. Senin ülke siyasetin bile bunu engelleyemez kimse birbirini kandırmasın. Kişisel olarak yapılabilir evet ama paylaşımlar sıktı artık. Mesela Nvidia kart kullanıyorsunuzdur büyük ihtimal ama onlar bile İsrail destekçisi. Kimsenin Nvidia konuları altına boykot yazdığını görmedim ama.
İstersem yurtdışındaki bütün markalarla İsrail'in ilişkisini bulurum, para varsa yahudiler de var, boş iş.Amd kart kullanıyorum.Fazla marka olduğunu bende biliyorum amaç hobi/zevk olarak yaptığınız şeylerin markasını değiştirmek.Kişisel ihtiyaç olsa haklısınız derdim.