Epic'den EA FC26 alınır mı?

anilg1310

80+
Reaksiyon skoru
147
Merhaba Epic Games üzerinden EA FC 26 alınır mı? 1000 liraya düşmüş de Gamepad'de kargoda şu an GameSir Cyclone 2 aldım Epic üzerinden oynuyorum diye herhangi bir uyumsuzluk gamepad görmeme durumu vs. olur mu? Ya da Epic'i ilk giriş için kullanıp bundan sonra full EA App'e bağlayacağı için EA App'den girsem sadece olur mu aydınlatmanızı rica ediyorum.

Merhaba Epic Games üzerinden EA FC 26 alınır mı? 1000 liraya düşmüş de Gamepad'de kargoda şu an GameSir Cyclone 2 aldım Epic üzerinden oynuyorum diye herhangi bir uyumsuzluk gamepad görmeme durumu vs. olur mu? Ya da Epic'i ilk giriş için kullanıp bundan sonra full EA App'e bağlayacağı için EA App'den girsem sadece olur mu aydınlatmanızı rica ediyorum.
sorun olmaz hocam bende oynuyorum epic den sorun yok

epicden alsan ea ap illa lazım oluyor eadanda açabilirsin zaten oradan açıyor.. bende bf oynuyorum uygunsa alın hocam. uyumsuzluk olacağını sanmıyorum.

fakat şöyle bir sorun ben yaşadım. eanın ücretsiz dağıttı skate oyununu ps gamepad + ds4windows adlı programla çalıştıramadım. 3. parti uygulaması çalıştırdığımda oyun bunu kabul etmedi direk çöküyordu. benim kolum xbox değil ps diye sorun yaşamıştım. sizin srun yaşacağınızı sanmam xbox koluna bağlı olarak

Bende aldam mi bilemiyorum oyunu ultimate ile klasik arasindaki fark nedir bunda analig varmi mesela

hocam ben önceki indirimlerede ultimate sürmünü aldım ama ben oynayamıyorum 2 tane laptop var 3050 4gb ram olan oynatmıyor zaten işlemcisi r7 6800h acayip derecede kasıyor diğer laptopda 4060 8 gb r7 var onda da kasıp oynatmıyordu birkaç ayar yaptım çok az kasarak oynatıyordu malesef bozuldu sonuca gelelim pc de optimizasyon sorunları var yani bende kötü çalıştı

hocam ben önceki indirimlerede ultimate sürmünü aldım ama ben oynayamıyorum 2 tane laptop var 3050 4gb ram olan oynatmıyor zaten işlemcisi r7 6800h acayip derecede kasıyor diğer laptopda 4060 8 gb r7 var onda da kasıp oynatmıyordu birkaç ayar yaptım çok az kasarak oynatıyordu malesef bozuldu sonuca gelelim pc de optimizasyon sorunları var yani bende kötü çalıştı
Ultimet ile bormal arasinda ne farki var?

alınır tabi ki hocam neden alınmasın iyi oyunlar simdiden

Ekler

• 1771007861342.webp
    1771007861342.webp
    105.9 KB · Hit: 18
Ben pek anlamadom kisaca farki neymis bunun degermi 1 k fazlaya 😅
point veriyor paket veriyor 6000 point mesela 50 dolar oyle avantajları var ultimate team girmiceksen standart al gec ben 4 yıldır standart alıp geciyom ultimate kastıgım halde toty surumu aslında standartla aynıydı indirimi bitmis

point veriyor paket veriyor 6000 point mesela 50 dolar oyle avantajları var ultimate team girmiceksen standart al gec ben 4 yıldır standart alıp geciyom ultimate kastıgım halde toty surumu aslında standartla aynıydı indirimi bitmis
Kisacasi bi fark yok yani

Geri