Kolye almak bir kızı ne kadar mutlu eder?

NightWish2434

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,323
geçenlerde bana bi kolye atmıştı. şimdi sevgililer günüde geldi dümdüz bir kolye almak bana saçma geliyor. gerçekten onlar için değerli ve mutlu edici bir şey mi?

Evet.

geçenlerde bana bi kolye atmıştı. şimdi sevgililer günüde geldi dümdüz bir kolye almak bana saçma geliyor. gerçekten onlar için değerli ve mutlu edici bir şey mi?
Kişiden kişiye değişir. Kimisi küçücük şeylerle bile mutlu oluyor, örneğin kinder sürpriz yumurta. Kimisine yetmiyor illa "P*ndora* falan olması gerekiyor.

Seni gerçekten seven bir insan hediyeye değil bu hediyeyi veren kişiye bakar bu yüzde bu kadar kasmaya gerek yok bence. Evet mutlu edici bir şey arkadaş ortamında '' bu kolyeyi sevgilim aldı çok güzel '' cart curt diyip mutlu olur.

şu.webp

Sevdiği tarzda gümüş iyi bir kolye alınabilir. Tabii bütçe çoksa altın da olabilir. :D
Düz sıradanlar kararıyor yeşilleniyor. Gümüş temizleyince çıktığı için en iyisi bunu alırsın.

Çok öznel bir soru. Künye bile mutlu ediyor kimisini...

arkadaşlar so chicten alacağım istediği gümüş kolyeyi, yanına bide güzel bi Buket yaptıracağım. teşekkür ederim ilginiz için. herkesin mutlu sevgililer günü geçirmesini diliyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,126
Üyeler
189,038
Son üye
Mehmet taş
Geri