NightWish2434
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,323
geçenlerde bana bi kolye atmıştı. şimdi sevgililer günüde geldi dümdüz bir kolye almak bana saçma geliyor. gerçekten onlar için değerli ve mutlu edici bir şey mi?
Kişiden kişiye değişir. Kimisi küçücük şeylerle bile mutlu oluyor, örneğin kinder sürpriz yumurta. Kimisine yetmiyor illa "P*ndora* falan olması gerekiyor.geçenlerde bana bi kolye atmıştı. şimdi sevgililer günüde geldi dümdüz bir kolye almak bana saçma geliyor. gerçekten onlar için değerli ve mutlu edici bir şey mi?
Seni gerçekten seven bir insan hediyeye değil bu hediyeyi veren kişiye bakar bu yüzde bu kadar kasmaya gerek yok bence. Evet mutlu edici bir şey arkadaş ortamında '' bu kolyeyi sevgilim aldı çok güzel '' cart curt diyip mutlu olur.geçenlerde bana bi kolye atmıştı. şimdi sevgililer günüde geldi dümdüz bir kolye almak bana saçma geliyor. gerçekten onlar için değerli ve mutlu edici bir şey mi?
Covide karşı elimizde güçlü bir koz var
ben @jombo ya aldığımda çok mutlu olmuştu kelebek gibi uçtu sevdiceğimgeçenlerde bana bi kolye atmıştı. şimdi sevgililer günüde geldi dümdüz bir kolye almak bana saçma geliyor. gerçekten onlar için değerli ve mutlu edici bir şey mi?