Galiba alamazsınBütçem 8-8,5 civarı 8.5a 6700xt 8e de 6650xt buldum (pazarlıklı fiyat) bu fiyata daha iyi bir kart alınabilir mi?
6700xt temizse al güzeldirBütçem 8-8,5 civarı 8.5a 6700xt 8e de 6650xt buldum (pazarlıklı fiyat) bu fiyata daha iyi bir kart alınabilir mi?
Galiba alamazsın6700xt daha iyi olur 12g vram vb.
Test fotoğraflarını istedim atsın arkadaş bakacağım. Kendi ilimde olması da ayrı güzel6700xt temizse al güzeldir
@jombo bilginiz var mi hocamModel olarak msi mech diyor nasildir,6650de xfx swift (gddr4 diyor onu anlamadim)
mech'i bilmiyorum ama xfx swift çok iyi. Sanırım şu anki ventus ile aynı.Test fotoğraflarını istedim atsın arkadaş bakacağım. Kendi ilimde olması da ayrı güzel
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Model olarak msi mech diyor nasildir,6650de xfx swift (gddr4 diyor onu anlamadim)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
@jombo bilginiz var mi hocam
mech in testleri nasılBütçem 8-8,5 civarı 8.5a 6700xt 8e de 6650xt buldum (pazarlıklı fiyat) bu fiyata daha iyi bir kart alınabilir mi?
Bütçem 8-8,5 civarı 8.5a 6700xt 8e de 6650xt buldum (pazarlıklı fiyat) bu fiyata daha iyi bir kart alınabilir mi?
Hocam maalesef o fiyata göremedim b580
a750 için denedim şansımı fakat adamlar galiba sisteminde takılı olduğu için dümenden ilana koymuşlar vermiyorlaruzun zamandır ilanı duranlara yaz babus de işte hakkı bu fiyat değil bu kartın yap 9k alayım öğrenciyim cart curt ayarlarsın bence
a750 için denedim şansımı fakat adamlar galiba sisteminde takılı olduğu için dümenden ilana koymuşlar vermiyorlar
5000den denedim hocam zatena750 o paraya alınmaz zaten babus evet dediginde olabilir
peki hocam spiderman2 için 1080p ultra için daha uygun bir kart alsam ne olurdu ?mech'i bilmiyorum ama xfx swift çok iyi. Sanırım şu anki ventus ile aynı.