TCL TELEVİZYON SATARKEN BİZE NEDEN FAHİŞ-KAZIK FİYAT UYGULUYOR ?

Timeguard

80+
Reaksiyon skoru
0
Son düzenleme:
başka markaya yönel? demek ki tcl Türkiye pazarını sallamıyor ısrar etmeye gerek yok.

Hocam ülkelere göre fiyatlandırma denilen muhabbetten bahsediyosunuz sanırım :)

Türkiye TCL 65C8K ve 75C8K Fiyatları

Dünya'da QM8K-C8K FİYATLARI

Fiyata ve modele bakın. QM9K'nın C9K ile aynı model olduğunu sanıyorum.

Hocam televizyon arayışındayım Fp ne önerirsin nelere dikkat etmeliyim

Markanın ülkelere özel olarak nasıl bir fiyatlandırma yapıyorsa ona göre değişir ki bu. Adamlar Amerika'da 2-3 haftalık asgari maaşa satıyormuş. Bizim burada 6-7 aylık asgari maaşa satılıyor. Türkiye'deki her şey böyle değil mi zaten :D Bu konuda eleştiri yapacak olursak öncelik TCL değil başımızdakiler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sonra niye bir şey almaya aylarca çalışıyorum dersin. Aylar öncesinde seni engellemiştim, şans eseri yoksayılmış içeriği görüntüle dedim hala aynı saçmalıklarla mesaj yazmaya devam ediyorsun.

Markanın ülkelere özel olarak nasıl bir fiyatlandırma yapıyorsa ona göre değişir ki bu. Adamlar Amerika'da 2-3 haftalık asgari maaşa satıyormuş. Bizim burada 6-7 aylık asgari maaşa satılıyor. Türkiye'deki her şey böyle değil mi zaten :D Bu konuda eleştiri yapacak olursak öncelik TCL değil başımızdakiler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sonra niye bir şey almaya aylarca çalışıyorum dersin. Aylar öncesinde seni engellemiştim, şans eseri yoksayılmış içeriği görüntüle dedim hala aynı saçmalıklarla mesaj yazmaya devam ediyorsun.
Neden aylarca çalışacaksın ki? Daha hesaplısını alırsın, olur. Bir de böyle bir saçmalığa ciddi bir cevap yazmışım. İnanılır değil.

Neden aylarca çalışacaksın ki? Daha hesaplısını alırsın, olur. Bir de böyle bir saçmalığa ciddi bir cevap yazmışım. İnanılır değil.
Aynen kendine kaliteli olanları değil de hep giriş segmentleri uygun gör. Kendini o kadar çok küçümsüyorsun ki farkında değilsin. Sorun sence cebinin hangisine yettiğine göre alman mı yoksa cidden cebinin hiçbirine yetmemesi mi?

Aynen kendine kaliteli olanları değil de hep giriş segmentleri uygun gör. Kendini o kadar çok küçümsüyorsun ki farkında değilsin. Sorun sence cebinin hangisine yettiğine göre alman mı yoksa cidden cebinin hiçbirine yetmemesi mi?
Baban yeteri kadar harçlık vermiyorsa, konuyu baban ile görüşeceksin.

niye daha hesaplısını alasın?elin adamı 3 hafta çalışıp alıyor sen niye 7 ay çalışıp alasın?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,189,851
Üyeler
188,839
Son üye
raseoo
Geri