Zayıflamak için fitness programı

Ben senin yerinde olsam kullanırdım. Hacim kaybettikçe en azından creatinin doluluğu da bir miktar tutar. Senin hızlı küçülmemen lazım sonuçta.

3x10 daha iyi olur fikrimce. Bu setlere geçersen ama ağırlıklarını da ona göre düzenle ve sürekli olarak üstünü zorla tekrar sayısı düşse de.
Hocam creatinin kullanmaya ailem izin vermiyor. salondaki arkadaşlarım zayıflama konusunda yardımcı oluyorlar ppl geç dediler 3 gündür ppl sonra kardiyo yapıyorum agırlığı yavaş yavaş artırdım. 4 set 12 tekrar yap diyorlar sizce doğrumu yoksa 3 set 10 tekrar mı yapayım. Yani arkadaşlarımın değine uymalımıyım yoksa yanlış mı?

2 hafta 1 gün full body 1 gün dinlenme sonra ppl yap ppl de 3 set 6-8 tekrar max 8 yap sonra 6 aydan sonra gelişmeyi baya görürsün
yağ yakımı için cardio koşu sakın yapma 12-10 eğim 5-5.5 hız 30-40 dk ve spordan çnce ve sonra ısınma yap etkisini baya gçrürüsün
Hocam salondaki arkadaşlarım zayıflamamda yardımcı oluyorlar ppl geç dediler 3 gündür yapyıroum normalde 3 sett 10 tekrar yapacaktım ama sen 4 set 12 tekrar yap diyorlar sizce doğrumu arkadaşlarımın değine uymalımıyım yoksa yanlış mı? . Antranman sonu koşu bandında 10 eğim 3.5 hız 20 30dk yapıyorum.
Kol = biceps
Dumbell curl
Barbell curl
Preacher curl

Kol=Arka Kol
Triceps extencion
Rope triceps extencion
Dumbell underhead
Göğüs
Chest press machine
Incline chest press Dumbell
machine fly
Dumbell fly
Sırt
Lat pull down
Seated row
Underhand lat pull down
Over row machine
Bacak
Leg extension
Calf
Leg curl
Squat
Leg press
Omuz
Shoulder press
Dumbell shoulder press
Front raise
Ters fly
Lateral raise
Bilek
Barbell ters tutuş
Makine bar çevirme
Hummer curl bunu attı arkadaşım

Son düzenleme:
Hocam creatinin kullanmaya ailem izin vermiyor. salondaki arkadaşlarım zayıflama konusunda yardımcı oluyorlar ppl geç dediler 3 gündür ppl sonra kardiyo yapıyorum agırlığı yavaş yavaş artırdım. 4 set 12 tekrar yap diyorlar sizce doğrumu yoksa 3 set 10 tekrar mı yapayım. Yani arkadaşlarımın değine uymalımıyım yoksa yanlış mı?

Set x tekrar aşırı hayati değil şu aşamada. Başlangıçta farklılıklarını çok hissetmiyorsun zaten ama 4x12 bana kendim için de teorik olarak da fazla geliyor. Yine de yapabilirsin. Gymbuddyin varsa, beraber gittiğiniz oluyorsa bozmana gerek yok.

Creatin'ine ailen ne olduğunu bilmediği için izin vermiyor olabilir mi? Kırmızı et yemen de mi yasak mesela? Toz görünce steroid sanıyor çünkü bilmeyen insanlar. Açıklamayı deneyebilirsin.

Geri