Bilgisayar kablolarını metal masa ayağına sabitlemek

ynssy

80+
Reaksiyon skoru
1
Canlar bilgisayarın kablolarını bu şekilde ufak da olsa düzenledim metal ayak sıkıntı yaratır mı?

Ekler

• IMG_8109.webp
    IMG_8109.webp
    767.9 KB · Hit: 28
Sanki rahat bıraksan daha güzel durucakmış gibi olmuş 🤣

Aynı dertteyiz bende bu ara arıyorum ufak aparatlar varmış gizleme saklama böyle çirkin be hocam🥶🤣

Sıkıntı yaratmaz. Ben de plastik kelepçeyle sabitledim.

1 kabloyu kendi etrafına çok fazla sarmamanızı öneririm. Manyetik bobin etkisi yaratıyor.
Oluşan manyetik diğer kabloların Dalgasını bozar parazit yapar.

Bunu köyde gördüm. Uzatma kablosu yapmıştım sarmalı PVC borusundan çevirip çevirip topluyordum.
Dayı Kaynak makinasına elektrik bağladı bu kabloyla.

Kablo kendi etrafında oluşan manyetiğin etkisinden o kadar ısınmıştı ki PVC boruya eriyip yapışmıştı.

O gün bu gündür Kabloları açıp düz yapıp öyle kullanıyorum. Elektrik şakaya gelmez harbiden.

Sanki rahat bıraksan daha güzel durucakmış gibi olmuş 🤣

Aynı dertteyiz bende bu ara arıyorum ufak aparatlar varmış gizleme saklama böyle çirkin be hocam🥶🤣
hocam tek yaşıyorum zaten çirkinlik önemli değil de ayağıma dolanmasını istemiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1 kabloyu kendi etrafına çok fazla sarmamanızı öneririm. Manyetik bobin etkisi yaratıyor.
Oluşan manyetik diğer kabloların Dalgasını bozar parazit yapar.

Bunu köyde gördüm. Uzatma kablosu yapmıştım sarmalı PVC borusundan çevirip çevirip topluyordum.
Dayı Kaynak makinasına elektrik bağladı bu kabloyla.

Kablo kendi etrafında oluşan manyetiğin etkisinden o kadar ısınmıştı ki PVC boruya eriyip yapışmıştı.

O gün bu gündür Kabloları açıp düz yapıp öyle kullanıyorum. Elektrik şakaya gelmez harbiden.
tavsiyeni dikkate alacagım hocam inşallah boş bir günümde

Geri