Bunu almayı düşünüyorum yardım lazım.

Tsubaran

80+
Reaksiyon skoru
115
Bütçe
35000
Merhabalar. Özelliklerini yazacağım sistemi 30bin civarında almayı düşünüyorum sizce iyi mi acil fikir ve öneri lazım.

Parçaların garantisi yok kutu ve faturaları mevcut. Neredeyse hiç kullanılmamış bir bilgisayar tanıdıktan alacağım.

Ekler

• IMG_20260215_014740.webp
    IMG_20260215_014740.webp
    171.5 KB · Hit: 153
hocam bence gayet iyi fakat aynı parçaların sıfır fiyatlarını da kontrol edin. fiyat konusunda bir şey diyemiyorum

Ekran kartının fiyatını bulamıyorum galiba biraz eski. Sadece Hepsiburada'da kalmış sıfır olarak o da pahalı sanki. 30 bin civarında fiyat yazılmış.

sistemi almazsanız forum tayfa tek tek bu ilanı arayıp alır sizden önce öyle diyim fiyatı 🤣

Anakart iyi, ram 32gb olması da iyi, ekran kartının ve işlemcinin ikinci el değerleri 9.5k ve 4k ortalama. Monitörü de katınca 30k edebilir ama 35 fazla.

O derece yani😄
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Valla 35'te diretiyor hocam. Full sistem dış ekipmanları da iyi gibi. Yüzde 1 darboğaz varmış monitör ekran kartı uyumunda öyle dedi.

Ama ben şahidim yaklaşık 3 yıldır 20 defa açılmamıştır bilgisayar.

Monitör ekran kartına mı darboğaz yapıyormuş ? :unsure:o.O2

Bu sistem kararlı çalışır hocam onda problem yok da Gamepower ürünlerinin sıfır fiyatı ne ki ikinci elde fiyata etki edecek, gözünüzü ekipmanlar boyamasın gerekirse fiyattan düşün almayın :D

Teşekkür ederim hocam bakalım konuşacağım ama illa 35 diyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ekran kartı 2k monitör olmalıymış galiba oz yüzden dedi. Çok detay anlamadığım için yazdım fikir belirtecekler için işe yarar belki.

35 verilir mi peki indiirm alamazsam?

Merhabalar. Özelliklerini yazacağım sistemi 30bin civarında almayı düşünüyorum sizce iyi mi acil fikir ve öneri lazım.

Parçaların garantisi yok kutu ve faturaları mevcut. Neredeyse hiç kullanılmamış bir bilgisayar tanıdıktan alacağım.
bence gayet iyi fiyat
kulaklık okey gayet güzel
klavye zaten seni 3 sene rahat götürür gamepower da en çok tercih edilen modellerden
sadece mouse sıkıntı o hariç hepsi okey fiyatda iyi

Yorumlarınız gerçekten çok değerli teşekkür ederim.

Ama karar vermeme hiç yardımcı olmuyor 😄

Geri