🔥İndirim Axess İlk başvuru 3500 TL üzeri 1000 TL chippara Totalde 10000 TL chippara

Hesabı şubeden açıp Axess kredi kartına kampanyayla mobilden başvursak olur mu

Ben gelmez diye düşünmüştüm, ben de alacağım ürün için bakiye atayım bari, teşekkürler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Acaba oyunfordan amazon gift kart satın alsam yine 1k puan gelir mi sizce?
Hocam naptın oyunfor dan denedin mi?

devam mı kampanya 28ine kadar

Ben hediye Kart aldım az önce günde 1 defa mı işlem hakkımız var 3500₺ sürekli hediye kartı alsam 1000₺ chip para verir mi ayrıca 350₺ chip para verdi sevgililer gününe özel

Ben hediye Kart aldım az önce günde 1 defa mı işlem hakkımız var 3500₺ sürekli hediye kartı alsam 1000₺ chip para verir mi ayrıca 350₺ chip para verdi sevgililer gününe özel
Günde aynı işyerinde 1 adet hakkınız mevcut. Yani 10 farklı yerden aynı gunde alışveriş yapabilirsiniz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ekstra olarak bir arkadaşınızdan davet kodu alarak şu kampanyalardan yararlanabilirsiniz.
*Arkadaşınızın davet kodu ile arkadaşına vadesiz hesap açılışında 500 chip para kazandırabiliyorsunuz.
*Arkadaşınızın davet kodu ile her ikinizede 500'er chip para 1 fatura talimatınızda kazanabilirsiniz.
*Arkadaşınızın davet kodu ile kredi kartı başvurunuzun onaylanması sonrasında 500 chip para kazandırabiliyorsunuz.

Bende son 1 saat diyor

1771183587815.webp

Ekler

• 1771183831131.webp
    1771183831131.webp
    111.1 KB · Hit: 15
Ocak ayında başvurduysanız ondan dolayı olabilir.
Ocak ayında başvurdum ama müşteri temsilcisi ile konuştuğumda Mart 15'de bitiyor demişti kampanyanız hangisi doğru anlamadım. Ya uygulamadaki belirtilen yanlış ya temsilcinin söylediği.

Ocak ayında başvurdum ama müşteri temsilcisi ile konuştuğumda Mart 15'de bitiyor demişti kampanyanız hangisi doğru anlamadım. Ya uygulamadaki belirtilen yanlış ya temsilcinin söylediği.
Temsilciler çok yanlış bilgi verebiliyor. Banada arkadaşınızı davet edin kredi kartı istemesine gerek olmadan 3500 chip para vereceğiz dediler. Sonuç kredi kartı istemesi gerekiyormuş. Kayıtların incelenmesini istedim sadece özür msji gönderdiler.

Geri