samuraikek
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 752
Hesabı şubeden açıp Axess kredi kartına kampanyayla mobilden başvursak olur mu
Cuma şubeden başvurdum hala değerlendirmede diyor güya o gün netleşecekti kredi puanında iyi diğer iki kartın limitini de düşürdüm ama hala beklemedeyimHesabı şubeden açıp Axess kredi kartına kampanyayla mobilden başvursak olur mu
Hocam naptın oyunfor dan denedin mi?Ben gelmez diye düşünmüştüm, ben de alacağım ürün için bakiye atayım bari, teşekkürler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Acaba oyunfordan amazon gift kart satın alsam yine 1k puan gelir mi sizce?
Henüz denemedim, epin sitesi olarak geçiyormuş ama sektör olarak ekstreye ne yansır net bilgi vermiyor oyunfor. Bence geçerlidir ama riske de atamadım açıkcası.Hocam naptın oyunfor dan denedin mi?
Evet hocam ediyor.devam ediyor mu
Günde aynı işyerinde 1 adet hakkınız mevcut. Yani 10 farklı yerden aynı gunde alışveriş yapabilirsiniz.Ben hediye Kart aldım az önce günde 1 defa mı işlem hakkımız var 3500₺ sürekli hediye kartı alsam 1000₺ chip para verir mi ayrıca 350₺ chip para verdi sevgililer gününe özel
Ocak ayında başvurduysanız ondan dolayı olabilir.
Ocak ayında başvurdum ama müşteri temsilcisi ile konuştuğumda Mart 15'de bitiyor demişti kampanyanız hangisi doğru anlamadım. Ya uygulamadaki belirtilen yanlış ya temsilcinin söylediği.Ocak ayında başvurduysanız ondan dolayı olabilir.
Temsilciler çok yanlış bilgi verebiliyor. Banada arkadaşınızı davet edin kredi kartı istemesine gerek olmadan 3500 chip para vereceğiz dediler. Sonuç kredi kartı istemesi gerekiyormuş. Kayıtların incelenmesini istedim sadece özür msji gönderdiler.Ocak ayında başvurdum ama müşteri temsilcisi ile konuştuğumda Mart 15'de bitiyor demişti kampanyanız hangisi doğru anlamadım. Ya uygulamadaki belirtilen yanlış ya temsilcinin söylediği.