Platin veya Bakıra Yatırım Yapılır Mı?

PiyadeEr

80+
Reaksiyon skoru
40
Herkese iyi forumlar dilerim. Umarım konuyu doğru yere açmışımdır.

Sorum başlıktaki gibi: Platin veya Bakıra Yatırım Yapılır Mı? Bundan kısa vadede kar edebilir miyim?
Yatırım yapılır ise, hangi bankadan yapabileceğim konusunda bilgi verir misiniz?

Saygılarımla. Teşekkür ediyorum.​

Ben şahsen ikisine de ne uzun vadede ne de kısa vadede yatırım yapardım. Kısa vadede zaten kâr falan etmez, uzun vadede bile şüpheli. Bu madenler gümüş gibi değil.

Ben şahsen ikisine de ne uzun vadede ne de kısa vadede yatırım yapardım. Kısa vadede zaten kâr falan etmez, uzun vadede bile şüpheli. Bu madenler gümüş gibi değil.
Düşüncenizin nedeni hakkında biraz daha detay verebilir misiniz hocam? Gerçekten bilmediğim için soruyorum. Araştırma sürecindeyim.
yapicaksan kesinlikle borsadan yap ,sakin fiziksel aliyim deme altin disinda.
Altın dışında fiziki alım düşünmüyordum. Sadece, varsa bazı bankalarından hesap açıp bir denemek istemiştim. Teşekkür ederim.

Düşüncenizin nedeni hakkında biraz daha detay verebilir misiniz hocam? Gerçekten bilmediğim için soruyorum. Araştırma sürecindeyim.

Altın dışında fiziki alım düşünmüyordum. Sadece, varsa bazı bankalarından hesap açıp bir denemek istemiştim. Teşekkür ederim.

Çünkü platin ve bakır yatırım aracı değildir. Altının hızla yükselişi, yatırımcıların gümüşe olan ilgisini de arttırdı. Gümüş ise yeni bir yatırım aracı değil, ezelden beri altından sonra gelen madendir. Bu ikisi güvenli liman olarak görülünce insanlar madenlerin hepsini yatırımlık bir şey zannetmeye başladı. Buna sözde ekonomistler ve medya manipülasyonu eklenince çakıl taşı bile pazarlanacak bir araç haline geldi neredeyse. Hatırlarsanız NFT ve sanal araziler de bir aralar böyle bir etki yapmıştı. Neredeler şimdi?

Şu anda bu tarz madenleri riskli görüyorum, özellikle altın ve gümüş. YTD

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,198,749
Üyeler
190,436
Son üye
riderofthefury
Geri