Oyun kolu ile pc'den FPS oyunları oynama

Reaksiyon skoru
2
Arkadaşlar Rainboe Six Siege oynamak için bilgisayara Logitech F310 kolu taktım. Hassasiyet vs. ayarladım ama o kadar kötü ki adama nişan almam 10 saniye sürüyor. Yürümek kapılardan geçmek çok zor. Siz nasıl oynuyorsunuz? Ben mi bir şeyi yanlış yapıyorum ya da bu kol bu oyunlar için uygun değil mi? Ya da bilgisayardan fps oyunları kollarla olmuyor mu yani illa konsol mu gerekli? Ama youtubeda CS2'yi bile çok iyi oynayanlar var.

Çok eski bi kol o verim alman çok zor. Güncel kaliteli cihazlarla FPS oyunları oynayabilirsiniz tabii ki. Mesela Bigbigwon Blitz 2 en iyi FPS kontrolcüsü olarak geçiyor alma imkanınız varsa deneyebilirsiniz. TMR olan versiyonunu öneririm.

Yeni nesil gamepad'lerle araç kullanmak bile baya rahatladı.

Ancak yine de FPS oynamak için gamepad'de jiroskop özelliği bulunması daha hayırlı gibi. O zaman eliniz alışırsa mouse'tan daha hızlı şekilde bile oynayabiliyorsunuz.

Çok eski bi kol o verim alman çok zor. Güncel kaliteli cihazlarla FPS oyunları oynayabilirsiniz tabii ki. Mesela Bigbigwon Blitz 2 en iyi FPS kontrolcüsü olarak geçiyor alma imkanınız varsa deneyebilirsiniz. TMR olan versiyonunu öneririm.
Yeni nesil gamepad'lerle araç kullanmak bile baya rahatladı.

Ancak yine de FPS oynamak için gamepad'de jiroskop özelliği bulunması daha hayırlı gibi. O zaman eliniz alışırsa mouse'tan daha hızlı şekilde bile oynayabiliyorsunuz.
PS4 ve PS5 kollarıyla konsolda Rainbow oynayanlar var. Onlar nasıl oynuyor? Benim adamı görüp nisanan almam bile 10 saniye sürüyor. Bilginiz var mı o kadar zor ki.

PS4 ve PS5 kollarıyla konsolda Rainbow oynayanlar var. Onlar nasıl oynuyor? Benim adamı görüp nisanan almam bile 10 saniye sürüyor. Bilginiz var mı o kadar zor ki.
PC'de ki aim assist ile konsollardaki aim assist seviyeleri farklıdır o yüzden PC'den gamepadle oynamak konsola göre daha zordur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,719
Üyeler
189,914
Son üye
coderift
Geri