Yaş 17 boyum uzarmı boy 1.65

Reaksiyon skoru
2
Merhaba arkadaşlar boyum 1.65 ya uzayabildiğim kadar uzamak istiyorumda mümkünmü bu ben hep geç yatıyorum bide yani yaşıma göre en fazla kaç cm uzayabilirim

Merhaba arkadaşlar boyum 1.65 ya uzayabildiğim kadar uzamak istiyorumda mümkünmü bu ben hep geç yatıyorum bide yani yaşıma göre en fazla kaç cm uzayabilirim
Bi bu boy soranlar bide kargom ne zaman gelir diyenler. Kimse senin boyun kaç cm uzar bir şey diyemez. Zaten dış etkenlerle max 1-2 cm uzatabilirsin. Genetik olarak maksimumunu kullanmak istiyorsan. Dengeli beslen ve uyku düzenini oturt.

Bi bu boy soranlar bide kargom ne zaman gelir diyenler. Kimse senin boyun kaç cm uzar bir şey diyemez. Zaten dış etkenlerle max 1-2 cm uzatabilirsin. Genetik olarak maksimumunu kullanmak istiyorsan. Dengeli beslen ve uyku düzenini oturt.
Teşekkürler sağolun…

çok takma bende 172-173 santimim daha uzamassın büyük ihtimal

5 santim daha uzarsın. Bir de yüksek topuklu ayakkabı giyersen, 5 santim de oradan hesapla.

tahmini 2 metre olursun

Randevu ak Endokrinoloji bölümüne git işte boy uzarmı vs. Kısa kaldım baktırmak istiyorum falan de işte açıkla Bilek yaşı mı kemik yaşı mı ne diyorlardı işte Röntgen ile bakıyorlar oraya büyüme plakların açık mı kapalı mı açıksa ne kadar açık ona göre Hayla uzama ihtimalin olup olmadığını söylüyorlar Ama ona randevu almak için önce dahiliyeden randevu alman lazım vs…

Bi dene derim belkş açıktır eper açıksa spor + uyku ile uzarsın belki (bende 17 yaşımda gitmiştim büyğme plakların azda olsa açıktı ama iyi değerlendiremedin o zamanı bazı sorunlrdan dokayı vs. Şuan 1.68’im XD)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,822
Üyeler
189,734
Son üye
Cengiz.turk
Geri