Kerem demir234
80+
- Reaksiyon skoru
- 2
Merhaba arkadaşlar boyum 1.65 ya uzayabildiğim kadar uzamak istiyorumda mümkünmü bu ben hep geç yatıyorum bide yani yaşıma göre en fazla kaç cm uzayabilirim
Bi bu boy soranlar bide kargom ne zaman gelir diyenler. Kimse senin boyun kaç cm uzar bir şey diyemez. Zaten dış etkenlerle max 1-2 cm uzatabilirsin. Genetik olarak maksimumunu kullanmak istiyorsan. Dengeli beslen ve uyku düzenini oturt.Merhaba arkadaşlar boyum 1.65 ya uzayabildiğim kadar uzamak istiyorumda mümkünmü bu ben hep geç yatıyorum bide yani yaşıma göre en fazla kaç cm uzayabilirim
Teşekkürler sağolun…Bi bu boy soranlar bide kargom ne zaman gelir diyenler. Kimse senin boyun kaç cm uzar bir şey diyemez. Zaten dış etkenlerle max 1-2 cm uzatabilirsin. Genetik olarak maksimumunu kullanmak istiyorsan. Dengeli beslen ve uyku düzenini oturt.
çok takma bende 172-173 santimim daha uzamassın büyük ihtimalMerhaba arkadaşlar boyum 1.65 ya uzayabildiğim kadar uzamak istiyorumda mümkünmü bu ben hep geç yatıyorum bide yani yaşıma göre en fazla kaç cm uzayabilirim
Randevu ak Endokrinoloji bölümüne git işte boy uzarmı vs. Kısa kaldım baktırmak istiyorum falan de işte açıkla Bilek yaşı mı kemik yaşı mı ne diyorlardı işte Röntgen ile bakıyorlar oraya büyüme plakların açık mı kapalı mı açıksa ne kadar açık ona göre Hayla uzama ihtimalin olup olmadığını söylüyorlar Ama ona randevu almak için önce dahiliyeden randevu alman lazım vs…Merhaba arkadaşlar boyum 1.65 ya uzayabildiğim kadar uzamak istiyorumda mümkünmü bu ben hep geç yatıyorum bide yani yaşıma göre en fazla kaç cm uzayabilirim