🌶🥵Yemeksepeti Köfteci Yusuf Acılı Sucuk 424tl kg🌶

HOCAM EYW 3.5 kilo sucuk aldım aklında bulunsun sucukları hemen buzluğa atma biraz dinlensin havadar bir yerde beklet akşam buzluğa atarsın taze çünkü sucuklar Taze sucuk alınca bu şekilde yapın.

HOCAM EYW 3.5 kilo sucuk aldım aklında bulunsun sucukları hemen buzluğa atma biraz dinlensin havadar bir yerde beklet akşam buzluğa atarsın taze çünkü sucuklar Taze sucuk alınca bu şekilde yapın.
Afiyet olsun aynen ćok taze dediğiniz gibi yapmak daha iyi olur gibi taze oldugu icin kesmesi vb simdi zor oluyor

ben bunların ne etinin et ne sucuklarının sucuk oldugunu düsünüyorum, vücudumda sivilce benzeri yaralar cıkmıstı iceriginde beyaz sözde yağ olması gereken acayip bir madde var ve tavaya acı bir sıvı bırakıyor . Yiyebilenlere afiyet olsun.

Her bölgede var mı bilmiyorum köfteci yusuf hesaplı kasaba gireceksiniz

Yemeksepetinde acılı fermente sucuk kilosu 424 tl (250gr olarak satılıyor) ben ekstra indirim koduyla 1250 gr mı bu fiyata aldım üretim tarihi bu ayın 12 siydi oldukça taze son kullanma tarihi de martın 12 si olarak gözüküyor ama buzlukta en az 6 ay gider gibi

benim ekstra kullandığım kod doludolu muş ama herkeste çalşır mı bilemedimbenim kuponlarımda kendi vardı

Kahve dünyasında da 250gr kakao ve 100gr kahve 195 tl ye geliyor lezzet kodu ile
hocam böyle değil de 300 e 150 kupon var ya, 300 liraya yakın ürün ekleyip kupon ööyle uygulayınca daha uyguna geliyor genelde.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ben bunların ne etinin et ne sucuklarının sucuk oldugunu düsünüyorum, vücudumda sivilce benzeri yaralar cıkmıstı iceriginde beyaz sözde yağ olması gereken acayip bir madde var ve tavaya acı bir sıvı bırakıyor . Yiyebilenlere afiyet olsun.
senin küçükbaş eti veya kuyruk yağına alerjin var o zaman knk

hocam böyle değil de 300 e 150 kupon var ya, 300 liraya yakın ürün ekleyip kupon ööyle uygulayınca daha uyguna geliyor genelde.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

senin küçükbaş eti veya kuyruk yağına alerjin var o zaman knk
ilk kez sucuk yada kırmızı et yemiyorum, yasım 35 kendimize lahmacun yaptırırken yağlı tarafından hatta bulabilirsek kuyruk yağını extra ekletiriz.
neyse uzatmayım yiyebilenlere afiyet olsun.

ilk kez sucuk yada kırmızı et yemiyorum, yasım 35 kendimize lahmacun yaptırırken yağlı tarafından hatta bulabilirsek kuyruk yağını extra ekletiriz.
neyse uzatmayım yiyebilenlere afiyet olsun.
hocam farklı oalrak sadece karbonat katıyorlar biraz kayış gibi kıvamı olsun diye. belki onun tadını alıyorsundur. zaten köfteci yusuf köftesini tavada asla önermem. yapılacaksa mangalda felan yapılmalı, yağı akmalı

köfteci yusufun deposunda çalıştım hocam. zaten çalışmasam burdan bu kadar rahat alışveriş yapmam ondan dolayı içim rahat ve özellikle diyorum, zor bir ihtimal ama odun ateşi veya mangalda yapın köfteyi , tavada ne yazıkkı o istedğiniz tadı bulamazsınız. Çok fark ediyor bende şahsen köfteyi kıvam olarak beğenmiyorum ama sucuğunu seviyorum lezzetli geliyor bana şahsen.

Konu başlığı girişi efsane 😂
Köfteci Yusuf yok yiyemiyoruz maalesef

Benim sucuk daha acılı 😎
1771256963876.webp

Köftesi lastik gibi ama özellikle bu acılı fermente olan sucuk çok güzel. En azından fiyatına göre çok güzel diyelim. Yaklaşık 2 yıldır sıkılmadan yiyorum. Klasik market dana sucuklarından (namet-pınar-danet-torku-aytaç-ikbal) vs. çok daha güzel.

Fiyat skalasına göre eleştirmek iyi kötü demek çok daha akıl karı. Kasaptan aldığım sucuğun kilosu 1600 lira olmuş tabii ki ondan kötü ama arada 4 kat fiyat farkı azıcık insaf.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,200,476
Üyeler
190,753
Son üye
ZirtapoS
Geri