CHP oyunlarımızın yasaklanması için aile sosyal bakanlığı ile konuşmuş

1000016460.webp

öyle bişey olursa bilgisayar satamazlar. bence fiyatları çok düşürmeleri gerekir.

Bu arada sosyal medyada özellikle içerik üreticilerinin gazına gelen çok fazla boş yapan insan var.

Şu an Avrupa’nın büyük kısmı bu tarz kararlar almaya başladı, Çin ise bunu uzun süredir uyguluyor ve bu konuda en ileri ülkelerden biri.

Aslında yasa kötü değil; belki gençler biraz daha kendi aklını kullanmayı öğrenir. Şu an çoğu, popüler kişilerin fikirlerini sorgulamadan benimseyen bir kitle gibi davranıyor.

Asıl mesele yasanın nasıl ve ne ölçüde uygulanacağı. Şimdilik sorun yok ama ileride “şiddet içeriyor” ya da “cinsellik var” diye GTA gibi oyunlara müdahale edilirse sıkıntı çıkar. Gerçi o kadar ileri gideceklerini sanmıyorum ama belli de olmaz.

Bu arada sosyal medyada özellikle içerik üreticilerinin gazına gelen çok fazla boş yapan insan var.

Şu an Avrupa’nın büyük kısmı bu tarz kararlar almaya başladı, Çin ise bunu uzun süredir uyguluyor ve bu konuda en ileri ülkelerden biri.

Aslında yasa kötü değil; belki gençler biraz daha kendi aklını kullanmayı öğrenir. Şu an çoğu, popüler kişilerin fikirlerini sorgulamadan benimseyen bir kitle gibi davranıyor.

Asıl mesele yasanın nasıl ve ne ölçüde uygulanacağı. Şimdilik sorun yok ama ileride “şiddet içeriyor” ya da “cinsellik var” diye GTA gibi oyunlara müdahale edilirse sıkıntı çıkar. Gerçi o kadar ileri gideceklerini sanmıyorum ama belli de olmaz.
Mevzu zaten yasaklanmaktan cok yasaklayan kisim. Minecrafti siddet iceriyor diye yasaklamaya calistilsr zamaninda sence boylr dusunenler oyunlar icin gercekten duzgun yass mi cikarirlar.

beyler sıfırdan kendi discordumu yapıyorum beni zorlarlarsa sıfırdan kendi steam'imi de yapacağım

1771309323582.webp
1771309334588.webp

Bence bu attığım fotoğraftaki gibi olur belki yaş indirimi yapabilirler dediğin gibi ama böyle onaylanırsa CHP çok oy kaybeder bence zaten onaylanırsa bunun hakkında çok konu açılacağını düşünüyorum
Oy kullanabilen kişiler bundan etkilenmiyor. Nasıl bir oy kaybı hayal ediyorsun?

Geri