Borsa ve Hisse Senetleri Analiz ve Muhabbet Konusu [2025- %♾️]

ASELS aşağıda bir aylık tabloda 340 tepeden 300 TL civarına sert düşüşler yapmıştı sonrasında 320 TL civarına tekrar bir sıçrar gibi olmuş tam iki kez ama tutunamayıp 300 TL ve hatta altına sapmış, şimdi 300 TL üstünde üç beş gün kalsa bile bana göre 290 TL hatta daha da aşağısını test edecektir. Ve en sonunda alış fırsatı vermesini bekliyorum :) Şuan hala izlemedeyim, bakalım öngörülerim tutacak mı ? !

2026-02-15_21-10.webp

16/02/2026 Pazartesi bist hisseleri kapanış verileri:

2026-02-16_20-43.webp

Son düzenleme:
Bist güzel kapattı , 14222 direnç seviyesiydi. 14500 bir sonraki hedef.
Bist endeks puanının yükselmesi borsaya yabancı ağırlıklı para girişinde artış olduğu anlamına geliyor, bence.... Kaldıraçlı işlem yapan yoksa aslında bist 100 ve diğer endeks puanları ortalama dışında bi şey ifade etmez. Hisse bazlı dikkatini çeken veya bu hisse çok düştü şimdilerde yükselebilir, dediğin hisseler var mı?

Bist endeks puanının yükselmesi borsaya yabancı ağırlıklı para girişinde artış olduğu anlamına geliyor, bence.... Kaldıraçlı işlem yapan yoksa aslında bist 100 ve diğer endeks puanları ortalama dışında bi şey ifade etmez. Hisse bazlı dikkatini çeken veya bu hisse çok düştü şimdilerde yükselebilir, dediğin hisseler var mı?
Çok spek kağıt var ortada , ben bist 30 endeksi kâğıtlarını tutuyorum. Koç , doas , thy , eupwr. Bunların arasında bence en ucuz kalan THY. Kendi düşünce ve fikirlerimdir , yatırım tavsiyesi değildir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çok spek kağıt var ortada , ben bist 30 endeksi kâğıtlarını tutuyorum. Koç , doas , thy , eupwr. Bunların arasında bence en ucuz kalan THY. Kendi düşünce ve fikirlerimdir , yatırım tavsiyesi değildir.
Bofa çok fazla satış yapıyor , gün içinde satış, son 1 saat kala alıma geçiyor.

17/02/2026 Salı anlık bist verileri:

2026-02-17_16-37.webp

ASELS bugün baya bi durgun, yerinde sayıyor kısacası şuana kadar :) Uzun zaman (neredeyse bir aydır) oldu ama hala duraklama döneminde, daha bunun gerileme dönemi de var ve kısa mı sürer yoksa uzun mu sürer bilinmez :unsure:

17/02/2026 Salı kapanış verileri:

2026-02-17_19-14.webp

Kapanışta, karanlık seansta küçük ama sert bir düşüş oldu :) ABD ve İran arasındaki barış süreci olumlu gittikçe değerli maden ve savunma sanaii hisseleri duraklama veya gerileme döneminde sayabilirler. Piyasa haberleri bazen bahane edilirler :D

Akhan un fabrikasının borçları var onları kapatmaya çalışıyor bu şirkete temkinli yaklaşılabilir.
Netcad yazılım ise gelişmekte ve potansiyeli olan bir şirket.
Netcad yazılım arzının ilk gününden beri yükselmeye devam ediyor. 103 lota kadar alım yapabildim öngörüm yükselmeye biraz daha devam etmesi ytd. Kısa vadede güzel kazandırdı. @GermiyanWithPlan siz katılım sağlamış mıydınız?

Ekler

• IMG_0831.webp
    IMG_0831.webp
    79.8 KB · Hit: 16
Netcad yazılım arzının ilk gününden beri yükselmeye devam ediyor. 103 lota kadar alım yapabildim öngörüm yükselmeye biraz daha devam etmesi ytd. Kısa vadede güzel kazandırdı. @GermiyanWithPlan siz katılım sağlamış mıydınız?
yok hocam benim aile izin vermiyor borsaya,sadece altın,borsa girerim de fark ederlerse papaz olurum,ondan dolayı bir şey bilmediğim için girersem bile girmeden öne 1-2 şey kapmaya çalışıyorum sayon hocam aselsandan

yok hocam benim aile izin vermiyor borsaya,sadece altın,borsa girerim de fark ederlerse papaz olurum,ondan dolayı bir şey bilmediğim için girersem bile girmeden öne 1-2 şey kapmaya çalışıyorum sayon hocam aselsandan
Öğrenciysen biraz borsa öğrenmen gerçekten büyük katkı sağlıyor. Şahsen yaşıtlarım kahvelere barlara giderken ben oraya vereceğim parayla yatırım yapıp kazanıyordum:) şuana kadarda şükür acayip bir çöküş yaşamadım. Tabi bunun riskleride var birnevi kumar oynuyorsun bir noktada.

Öğrenciysen biraz borsa öğrenmen gerçekten büyük katkı sağlıyor. Şahsen yaşıtlarım kahvelere barlara giderken ben oraya vereceğim parayla yatırım yapıp kazanıyordum:) şuana kadarda şükür acayip bir çöküş yaşamadım. Tabi bunun riskleride var birnevi kumar oynuyorsun bir noktada.
usta 5dk önce halkbankdan tekrar sms geldi bu sefer de empa elektronik 22tl den halka arz oluyormuş haberin olsun

usta 5dk önce halkbankdan tekrar sms geldi bu sefer de empa elektronik 22tl den halka arz oluyormuş haberin olsun
Bu şirketinde potansiyeli var. Yinede kim katılıyor kim katılmıyor bakmak lazım. İş bankasına daha düşmemiş.

Terörsüz Türkiye süreci borsayı biraz olumlu etkilemiş gibi ama bence işin bahanesi... Biraz para toplayıp indiregandi yaparlar gene :)

Geri