Tt altyapısında türknet kullanmak

ben içeride 2k da video/film izlerken kardeşim bilgisayarda istediği şeyi yapıyor download 100 upload 20 bizde de bir tek fdm ile bir dosya indirirken interneti komple kullandığı için video kalitesi 420p de sabit kalıyor
Sizindemi türk telekom
Post automatically merged:

Ya modem sorunlu ya da kablolar vs. Alt yapı da da sıkıntı olabilir. 100 mb ile böyle bir sorun olması normal değil.
Kablodur modemi yeni aldım keenetic kn 3611

TT altyapısında türknet çok mantıklı değildi en son. Türk telekom harici op'ler kendi altyapısı olmadığından arızalara falan bakamıyorlar, daha makul fiyatlı bir şey varsa türknetten kullanılabilir. Bu arada düşük taahhüt çıkarmak istiyorsanız bunun da yapılışı var, ben yapmıştım zamanında. Türk telekomdan farklı bir kampanyaya geçiyorsunuz, (aynı kampanyada farklı bir tarife değil, direkt farklı kampanya) sonra 1 ay kullanınca 1 aylık taahhüt ödüyorsunuz. Ben seneler önce yapmıştım ama sanırım sistem hala aynıdır

TT altyapısında türknet çok mantıklı değildi en son. Türk telekom harici op'ler kendi altyapısı olmadığından arızalara falan bakamıyorlar, daha makul fiyatlı bir şey varsa türknetten kullanılabilir. Bu arada düşük taahhüt çıkarmak istiyorsanız bunun da yapılışı var, ben yapmıştım zamanında. Türk telekomdan farklı bir kampanyaya geçiyorsunuz, (aynı kampanyada farklı bir tarife değil, direkt farklı kampanya) sonra 1 ay kullanınca 1 aylık taahhüt ödüyorsunuz. Ben seneler önce yapmıştım ama sanırım sistem hala aynıdır
Hocam mobilde şöyle teklifler var bunlardan birine geçip hemen iptal etsem oluyormu

Ekler

• 1000025450.webp
    1000025450.webp
    207.4 KB · Hit: 13
  • 1000025449.webp
    1000025449.webp
    201.4 KB · Hit: 11
  • 1000025448.webp
    1000025448.webp
    133.4 KB · Hit: 12
Net bir şey diyemem hocam tt dalavere firması, müşteri temsilcisini arayıp yoklamak lazım üstü kapalı şekilde
Hocam onunda cezası varmış olmazsa ödeyip THH ye vericem

• Beğen
Reaksiyonlar: Ascl
Altlayım fttb Max aldığım 100/25 şuan tt kullanıyorum ama hiç memnun değilim mesela ailem salonda Netflix izliyor ben PC Yi kapatmak durumunda kalıyorum yoksa Netflix donuyor yada kasıyor türknete geçsem bi nebze olsa rahatlama olurmu
Turknet ne veriyor baktirdin mı gigafiber var mı yok mu VDSL alt yapı dan mı veriyorlar yoksa turknette adresi arat bak turknet her türlü daha iyi fakat tersi olma durumu da olabilir

işin gerçeği zaten altyapı ttnet olduğu için isslerdeki fark routinglerde ve bunda da en iyisi yine türk telekom olumlu olarak bir şeyin değişme ihtimalini ben göremiyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,160
Üyeler
190,869
Son üye
Sandik1433
Geri