Yardım Ekran kartı bilgilerinizi alabilir miyim ?

Amazon depo hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam onun için dememiştim daha önce 3 fanılı kullanmadım o yüzden
Hocam ben Amazon dan hiç anlamıyorum ben güvenemiyorum da hiç alışveriş yapmadığım için siz belki araştırmış veya alışveriş yapmış olabilirsiniz ama ben yapsam kesin başıma bir şey gelir 😁

Hocam ben Amazon dan hiç anlamıyorum ben güvenemiyorum da hiç alışveriş yapmadığım için siz belki araştırmış veya alışveriş yapmış olabilirsiniz ama ben yapsam kesin başıma bir şey gelir 😁
Amazondan ben de az alışveriş yaptım fakat başınıza bir şey gelmez

hocam ben 7800xt kullanıyordum borcum vardı sattım 1 aylığına bir şey kullanmadım sonra 9060xt aldım. 2k da kullanıyorum. %15-20 kadar performans fps farkı var yani 7800xt daha güçlü ama gelecek 9060xt nin mimarisinde diye 9060xt aldım.

Amazon depo hocam

Hocam onun için dememiştim daha önce 3 fanılı kullanmadım o yüzden
fiyat bakımından söylüyorsak modelden modele değişir

amazonda bir şey gelse bile sorunu hızlı çözeceklerini düşünüyorum buradaki firmalar gibi değildir

hocam ben 7800xt kullanıyordum borcum vardı sattım 1 aylığına bir şey kullanmadım sonra 9060xt aldım. 2k da kullanıyorum. %15-20 kadar performans fps farkı var yani 7800xt daha güçlü ama gelecek 9060xt nin mimarisinde diye 9060xt aldım.
7800 xt ileriye dönük için daha iyi değil midir mesela ilerde daha ağır oyunlar için daha iyi grafiklere çıkabilmek için örnek 4k ya

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,539
Üyeler
189,106
Son üye
Yenos
Geri