Hocam fiyat olarak bütçe mi aşıyor malesef başka önerin var mı ?BenQ Zowie XL2586X
hocam butce soyle.Hocam fiyat olarak bütçe mi aşıyor malesef başka önerin var mı ?
15k civarıhocam butce soyle.
Dizi film izlemiyorum bilgisayarda 2k ihtiyacım yok aslındayerinde olsam 27 inç 2K 300 hz 0.5 ms monitör bakarım rekabetçi oynuyorum bende ve 24-25 bana küçük geliyor şu an kullandığım monitörden çok memnunum bunu kullanıyorum sadece mprt açınca parlaklığı düşüyor fakat sorun etmiyorum
![]()
2K kullanınca iyi ki almışım diyeceksin hocam bende öyle diyordumDizi film izlemiyorum bilgisayarda 2k ihtiyacım yok aslında
alianwareye bak 12 13k ya 320, 360hz monitorleri varMerhaba,
Cs2 oyuncusuyum uzun yıllardır. 300hz ve üstü fiyat performans monitör tavsiyelerinizi bekliyorum.
7800x3d işlemcim ve 7800xt ekran kartım var fps açısından bir sorunum yok.
Şimdiden teşekkürler.
Kullanılan monitörlere ihtiyacım var aslında. Ghostingi olmayan üzmeyecek modelleralianwareye bak 12 13k ya 320, 360hz monitorleri var
Hocam ben sana Alianware diyorum sen gamebooster diyorsun allah aşkına. Alianware çok popülerdir.Kullanılan monitörlere ihtiyacım var aslında. Ghostingi olmayan üzmeyecek modeller
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Gamebooster 27F360FP. Mesela kullanan var mı acaba.
Kardeşim benim sen kullanıyor musun ? MonitörüHocam ben sana Alianware diyorum sen gamebooster diyorsun allah aşkına. Alianware çok popülerdir.