Sahibinden param güvende satıcılar için güvenli mi?

Merhaba ben sistemimi satmak üzere biriyle anlaştım satıcı çok uzakta elden veremiyorum o yüzden param güvende üzerinden yapmak istiyormuş ama internette araştırdığım kadarıyla param güvende satıcılar için riskli olabiliyormuş sizce bu riski almaya değer mi yoksa elden alıcı denk gelene kadar beklemem daha mı mantıklı olur? siz en yapardınız? teşekkür ederim.
Alıcıyı mağdur etmez sistem ama satıcıyı yok ediyor denebilir iade edip boş kutu taş vb yada muadil yada aynı bozuk ürünleri sana geri gönderebilir ve elin boş kalabilir

Satıcılar için çok kötü bir hizmet. Ben param güvende ile ekran kartı sattım. Alıcı bir kaç gün sonra tekrar ekran kartını iade etti problem yaşadığını söyleyip. Ekran kartı geldiğinde üzerindek güvenlik etiketi yırtılmıştı. Ekran kartının içi açılmış. Hiçbir şekilde destek olunmadı bana. Kesinlikle param güvende kullanmanı önermem.

Satarken param güvende olmadan alırken param güvende ile almak iyidir

ben bir satıcıdan pc satarken .
alıcı içindekı parçaları alıp iade etmiş diye duydum
elden mantıklı beklemek

Satıcılar için çok kötü bir hizmet. Ben param güvende ile ekran kartı sattım. Alıcı bir kaç gün sonra tekrar ekran kartını iade etti problem yaşadığını söyleyip. Ekran kartı geldiğinde üzerindek güvenlik etiketi yırtılmıştı. Ekran kartının içi açılmış. Hiçbir şekilde destek olunmadı bana. Kesinlikle param güvende kullanmanı önermem.
Geçmiş olsun hocam

Satıcı için güvenli değil bence. Bir ara içinden parca cikarip geri iade durumları olmuştu aynı şey dolapta da var.

Geri